Top service en zeer flexibel en meedenkend in bijzondere situaties.

Wij wilden een onderhoudsbeurt met een persoonlijke omstandigheid combineren. En ondanks de grote drukte in de garage is dat toch gelukt en zijn de praktische zaken opgelost door de garage zodat wij onze aandacht konden geven aan de persoonlijke omstandigheden. top!

Prima geholpen

Als iets gebeuren moet is het altijd in overleg. Super

Accu was leeg, auto werd snel opgehaald en kon ik dezelfde dag nog ophalen!

Vriendelijke verkoper

Jammer van de corona daardoor kan je niet 100% iets doen desondanks toch goed geholpen

Altijd goed dit is auto nr 2

Eerlijk advies dit is de tweede ronde. We waren weer op zoek en zijn uitgekomen bij de dhr van dijk in Heerenveen. De juiste auto gevonden en weer naar alle tevredenheid. En het belangrijkste vertrouwd een auto kopen. Tot over een paar jaar voor het 3e rondje. Met vriendelijke groeten, Anja en Hans

Prima service, balie werkplaats zeer klantvriendelijk

Werkplaats balie zeer klantvriendelijk, prima service

ik neb net een nieuwe ford bus gekocht,prima afspraken!

via een advertentie kwam ik bij sutherland heerenveen vanuit het gelderse hall. gemoedelijke vertegenwoordiger,die vertrouwen uitstraalde en correct handelde,gemaakte afspraken nakwam kortom een man,een man en een woord een woord. met plezier ga ik de afstand van 125 km overbruggen om volgende week de nieuwe ford op te halen ben benieuwd maar vol vertrouwen.

Vriendelijk en behulpzaam

Verkoop zeer vriendelijk. Veel ruimte om de auto te testen. Wederzijds respect en uiteindelijk tot een goede koop gekomen.

Direct geholpen

Vriendelijk en bij aankomst werd de auto gelijk nagekeken en het probleem met mij besproken en toen ook verholpen.

Kon er op wachten met een kop koffie

Door een storing moest er een nieuwe accu geplaatst worden

Goede en vriendelijke service

Goede service, vriendelijk geholpen. Staan voor je klaar.

Prima service, tevreden.

Klantgericht, goed bereikbaar, prima advies. Auto gehaald en teruggebracht. Prima

Auto wilde niet goed starten

Het probleem werd snel opgelost door een nieuwe accu te plaatsen.

Genoten

Zo ontzettend tevreden over de dealer in wolvega. Keurig nette zaak waar mijn auto met aandacht, respect en door vaklui wordt onderhouden. De prijs is er dan ook naar maar staat absoluut in verhouding tot de kwaliteit, service en garantie. Bij een service onderhouds beurt kreeg ik zelfs een filmpje met wat ze allemaal aan de auto hadden gedaan, ontzetten leuk (en leezraam) en alleen maar lof voor. Beveel het zeker aan!

prima service

Ik heb een 15 jaar oude Ford en Sutherland denkt altijd mee en probeert de beste oplossing te adviseren. Goed overleg en goede reparaties. Ik vind de kosten ook erg meevallen.

zorgvuldig

Je word in de vestiging Wolvega zeer goed geholpen.

De man achter de balie is goud waard. (Sipke) Zeer ervaren en kennis van zaken. Hij is de juiste schakel tussen klant en monteur. En erg vriendelijk!!!

Prima service!

We kregen een filmpje toegestuurd van de onderkant van de auto! Ook kreeg ik vlot een leen-auto mee.

Snel geholpen super.

Mijn ervaring is dat ze je vriendelijk te woord staan en alles goed uit leggen,een dikke tien.

Geweldig geholpen!

Snel en voordelig aan gebruikte set winterbanden met velgen geholpen. Topservice in een hectische winterweek.

Goed gevoel

Prima adres voor je auto

Uitstekende service

Uitstekende service, altijd snel. Ze houden ons op de hoogte van wat ze tegen komen. Vriendelijk personeel!

Netjes behandeld door sutherland

Auto voor 90000 km beurt en van te voren op de hoogte gebracht van de kosten.

Goede service.

Na de onderhoudsbeurt kreeg ik de auto gewassen en in de was gezet terug. Prima fiets in bruikleen. Vriendelijke medewerkers bij de balie. Video van onderhoudscheck via mail. Zeer tevreden.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen