APK en bandenwissel goed uitgevoerd.

Prettig contact ook na de koop

We zijn op een uitermate prettige manier ontvangen en behandeld en alles wat bij de koop was afgesproken is prima afgehandeld.

Keurig werk geleverd, kosten vielen lager uit dan in eerste instantie opgegeven

De nieuwe achterschokbrekers zijn vlot en vakkundig gemonteerd. De kosten vielen lager uit dan in eerste instantie werd opgegeven. Monteur constateerde ook een afgebroken ophangsteun van de uitlaat. Werd netjes gevraagd of ik deze ook wilde laten repareren. Het advies was opnieuw vastlassen i.p.v. een nieuwe uitlaat. Ook deze kosten vielen ontzettend mee. Goede service. Bijna de helft van goedkoper dan Kwikfit

Zeer goede service

Wij gaan al vanaf dat we 11 jaar geleden de S-Max nieuw gekocht hebben naar Ford Garage Sutherland in Gorredijk. Altijd goede, snelle service. Vriendelijke, kundige mensen. Dus uitstekende beoordeling.

Behulpzaam, vlotte herstel werkzaamheden, prettig te woord gestaan, goede communicatie

Erg goed geholpen bij Sutherland Joure

Bij de aanschaf van de juiste Ford Focus Wagon ST heeft Sutherland Joure ons prima geholpen. De wagen is keurig naar onze wens in orde gebracht.

Een uitstekende ervaring.

Tot nu toe een uitstekende ervaring met dit bedrijf. Prima communicatie met de medewerkers zowel via de mail als persoonlijk. Als bijzonder plezierig ervaren al een prijsindicatie vooraf van de uit te voeren werkzaamheden.

Vanwege ziekte heeft mijn auto lang stilgestaan op een parkeerplaats. Hij was dan ook erg vies toen hij voor APK met onderhoudsbeurt moest. Krijg ik hem glimmend schoongewassen terug! Fantastisch.

Uitstekend geholpen

Mijn bedrijfs bus heeft weer nieuwe olie en nieuwe remvloeistof. Ik ben goed geholpen. Dus ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Zoals altijd goed

Altijd goed.

Prima werk en prettig contact.

Op tijd en duidelijkheid in communicatie en kosten. Laagdrempelig en open informatie.

Top bedrijf

Staan altijd voor me klaar!!!

Vriendelijke en vlotte behandeling

Echt uitstekend

Heel vriendelijk ontvangen, eerlijk voorgelicht over de te kopen occasion. Wagen werd keurig netjes afgeleverd. Kom hier zeker terug.

Goede verkoper en netjes behandeld.

Aflevering van de auto kan beter. Banden waren niet op de juiste spanning en geen setje lampjes meegekregen. Had daar zelf ook niet aan gedacht hoor. Voor de rest prima.

Goede en snelle service

Altijd prettige ervaring met de werkplaats

dik tevreden

goed geholpen, goed geïnformeerd over de werkzaamheden. kortom netjes behandeld, dik tevreden.

Vriendelijk en goed

Goeie service

Goed en degelijk bedrijf

Zeer vriendelijke en enthousiaste mensen

vlotte behandeling en prima service!

Nog bedankt voor het leuke filmpje van de werkzaamheden én voor het wassen van de auto.

Uitstekende Ford dealer.

In 2017 een Ford Focus 1.0 Wagon titanium (bouwjaar 5-2015) met 8000 km op de teller gekocht bij Sutherland Gorredijk. Kilometerstand is nu 93000. Onderhoud volgens fabrieksvoorschrift bij Sutherland Gorredijk. Zij denken mee met de klant, voeren de werkzaamheden uit die noodzakelijk zijn en geen werkzaamheden waar niet om gevraagd is of (nog) niet noodzakelijk zijn. Prijs servicebeurten zeer schappelijk. Zeer vriendelijke medewerkers. Uitstekend bedrijf. De Focus is ook een fijn rijdende en zeer betrouwbare auto. Tot nu zijn alleen een paar wisserbladen en 4 banden vervangen. Er is zelfs nog geen lampje stuk gegaan. Beste auto die ik ooit (sinds 1973) gehad heb.

Goed geholpen en geadviseerd

Prima geholpen

ford in gorredijk vriendelijk ,behulpzaam ,klant vriendelijk

2e ford gekocht bij ford Sutherland in gorredijk. Ik kan het iedereen aanraden . Zijn vriendelijk en behulpzaam . Ben zeer tevreden.

Prima en netjes geholpen klein probleem direct opgelost

Prima services

goede service

wanneer ik een probleem met de auto heb kan ik daar altijd terrecht voor hulpverlening en service men is altijd bereid om naar het probleem te kijken

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen