Zeer persoonlijk en open contact. Plezierig om zaken mee te doen.

Een bedrijf dat vertrouwen geeft. Dus wat mij betreft blijf ik daar zaken mee doen.

vertrouwd en ervaren; pro-actief.

Tijdig gemeld dat mijn zomerbanden geen zomer meer mee kunnen en prima advies gegeven.

Goede communicatie ,evenals een mooie video van de gebreken

Goed bedrijf.

Tot de volgende keer.

Precies zoals service behoort te zijn.

Ik word altijd keurig en vriendelijk te woord gestaan. Vooraf wordt een probleem duidelijk doorgenomen.

Zeer correct afspraak is afspraak.

Als je de auto brengt weetje gelijk wat de beurt of reparatie kost , mocht er ongezien een mankement zijn wordt je keurig gebeld met een kosten plaatje, en mag je dan zelf beslissen dat je dat uit wil laten voeren. Vandaar zeer correct en afspraak is afspraak. Ford Drachten. Ga zo door.

Goede klantbehandeling

Goed geholpen

Opgestuurde filmpje was heel fijn. Ook lager de uitleg bij de factuur.

Ford Sutherland in Wolvega is een fijne, goede garage! Klantvriendelijkheid en service top

Ford Sutherland in Wolvega is een fijne, goede garage! Klantvriendelijkheid en service zijn Top!

Prima garagebedrijf

Goed als altijd!

Goed als altijd!

Goede service en plezierig contact

Zeer servicegericht tegen een redelijke prijs.

Super service

Veel keuze, goed advies en een super service.

vriendelijk

werd vriendelijk en deskundig behandeld

klant vriendelijk en goede service

zeer goed

Vriendelijk personeel. Goede communicatie en prima service.

Ga zo door

'Geen op of aanmerkingen

ruim voldoende

ruim voldoende

Zie hieronder.

Duidelijk in afspraak en aandachtspunten. Vriendelijk en behulpzaam. Fijn dat ik een fiets kon lenen.

Vriendelijk en meedenkend

Altijd meedenken om reparaties goed maar in prijs beperkt uit te voeren

Prima, accuraat en tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Prima, accuraat en tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Zeer net bedrijf waar veel mogelijk is

Wij hebben een auto gekocht zonder garantie bij dit bedrijf. En kwamen er later achter dat de stoelverwarming het niet deed op een kant. Ondanks dat wij geen garantie hebben op deze auto, kunnen wij gewoon terecht bij ford sutherland en wordt het vrijdag opgelost!! Heel erg netjes opgelost!!

Altijd goede afspraak en onderhoud

Vakkundig en vriendelijk

Je wordt altijd vriendelijk correct te woord gestaan Deze keer door Wiebe de Boer het was een hele grote reparatie €1500, dus daar moet je even over nadenken Goede adviezen gegeven.,en de klus laten uitvoeren .

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen