Geweldige service.

Fantastisch

Een hele goede persoonlijke service

ik ben tevreden.

Verrast

Na onze jaarlijkse APK en beurt werden wij aangenaam verrast door een video rapportage van de staat van onze auto. Leuk, vooral nu in deze tijd het contact met de werkplaats minder is.

prima,hoeft niet beter

Als vanouds

Prettig en keurige afhandeling

Zeer professioneel en kundig geholpen.

prima goeie service

leuke mensen en goeie service!

Uitstekend!

Zeer tevreden!!

Fenomenaal!

Wat een geweldige service, Heel vriendelijk en kundig personeel.

Goede service.

Goede service.

Prima garage Goede service

Alles prima

Langs geweest voor gepland onderhoud na 8 jaar + APK. Weer prima te woord gestaan aan de servicebalie.

Keurige service

Inmiddels een jaar of 2 klant. Elke keer zeer tevreden.

Vriendelijk, menselijk, warm en zeer correct

Vanaf eerste contact t/m afhandeling van de onderhoudsbeurt en terugontvangst van de auto is alles correct, duidelijk en vriendelijk. ga zo door. De werkplaatsvideo is zeer klantvriendelijk en zeer informatief. Persoonlijk vind ik dat erg waardevol. Ga zo door beste mensen van Sutherland team Heerenveen.

Van begin af aan goed en super vriendelijk geholpen .

Zeer fijne ervaring.

Onze fiesta voor een grote beurt en nieuwe banden afgegeven. Daar hoort automatisch een flinke rekening bij. Maar zeer fijne communicatie met respekt naar ons en onze auto. Als leenauto een nieuw Puma meegekregen, helemaal geweldig.

De garage komt de afspraken na! Zeer tevreden.

Nette film gezien, Adequate dienstverlening

Het personeel in Gorredijk werkt al jaren voor ons naar tevredenheid. Het maken van de afspraak voor het installeren van de trekhaak was eenvoudig. De installatie van de trekhaak is keurig gedaan, de prijs zoals afgesproken. Kortom dik tevreden en heb er vertrouwen in dat dit zo zal blijven.

Alles perfect geregeld

Super goed.

Opties op website niet altijd correct

Met veel plezier rijden wij nu in onze Kuga PHEV. Echter dit had wel voeten in de aarde. Tot 2 keer toe bleek de aanbieding niet overeen te komen met de werkelijkheid. Hierdoor discussie en onderhandeling over prijs vd optie en korting en de kosten van achteraf monteren van die (deel) opties. Sutherland pas op met copy/paste!

Behulpzaam en snel geholpen.

Behulpzaam en snel geholpen.

Gewoon erg goed

Leuke jongens goed gedaan, alleen wat traag met we rekening

Geweldig geholpen

Door de pech met de kuga en alle narigheid zijn we geweldig geholpen. We hopen dat de rest ook zo geweldig word opgelost.

Goed.

Sinds mijn echtgenoot 2 jaar geleden is overleden heb ik de contacten met Ford Sutherland in Joure en dit alles tot volle tevredenheid.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen