Auto werd na reparatie keurig bij mij thuis gebracht ..Goede service

Top bedrijf

Mijn vierde auto aldaar aangeschaft en wederom zeer goed en vakkunding geholpen.

Verrassend dat je een video krijgt van de apk keuring van je auto!

Effectief en goed geholpen

Prima service!

Personeel is zeer attent en vakkundig.

Goede behandeling en vrienlijk

tijd genomen, prima

Klant vriendelijk

Als klein garagebedrijf ben ik zeer content met de medewerking die ik krijg van zowel receptie als Chef werkplaats als het magazijn Ook de monteurs helpen heer uitstekend mee Dit word zeer gewaardeerd

Prima service, vriendelijk personeel.

Nvt

Top bedrijf

Snel en goed

Best genoch

zie boven

Dik tevreden !

Prettig verkoop gesprek Duidelijk en deskundig

Keurig geholpen

Via het contactformulier van autotrader contact opgenomen. Dit is adequaat opgevolgd en voor twee dagen later is een afspraak ingepland voor een proefrit. Vervolgens is op zeer prettige wijze de aankoop tot stand gekomen. De aflevering was daarna ook prima voor elkaar.

Fantastisch

Het is altijd goed

Communicatie via de mail verliep prettig, evenals in het persoonlijk verkoopgesprek.

Via de mail contact opgenomen met Ford Sutherland Joure. Dit verliep goed, zo ook het gesprek tijdens het verkoopproces in de showroom. Afspraken zijn goed nagekomen, dus wij zijn tevreden.

Zoals we gewend zijn een prettige, deskundige en vriendelijke bejegening.

Door goed samenspel tussen werknemers van Sutherland Joure (chef werkplaats en verkoop) kwam de koop van een andere auto tot stand. Het traject van koop tot afleveren verliep in prettige sfeer.

Goed en behulpzaam

Vakkundig geholpen

collegiaal geholpen.

bestellen en belevering zonder problemen. prima con-collega's

Perfekt

Goed geholpen

Goede service, vakmensen

Vriendelijk personeel. Snel geholpen en keurige leenauto meegekregen.

Rij al bijna 50 jaar enkel Ford, dat zegt in mijn optiek genoeg.

Zie boven

Mooi

Mooi .

Vriendelijke transparante Ford garage

Belletje gedaan, snel een afspraak. Eerlijk over de werkzaamheden en de kosten. Ook een stukje verwachtingen management richting de klant wat er eventueel aan zit te komen. Wij zijn fan geworden en blijven bij deze Ford dealer als klant.

Dienstverlening is 100%

De service is uitstekend en de medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Sutherland Heerenveen ie een aanrader!

Uitstekende service

Ondanks de teleurstelling die ik met mijn aankoop heb gehad, is de service van Ford Sutherland perfect geweest. Hier kan menig dealer een voorbeeld aan nemen.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen