Onvoldoende dit maal

Na de beurt lagen er nog onderdelen los onder de motorkap. Zelf terug moeten plaatsen.

Gewoon als altijd: goed

Een hybride Ford met een bijgeleverd laadsnoer wat dus (uiteraard) niet past op een openbare laadpaal. Even naar Drachten, babbel hier en babbel daar en je gaat naar huis met een paarsachtig snoer van 6 meter wat vervolgens het werk doet zoals het hoort, wel wat centen armer maar goed, we kunnen nu aan de buitenpaal.

Heel goed

Ik ben heel tevreden over sutherland., gewoon zo doorgaan.

Zeer klantvriendelijk

Ik was wat te laat met maken van een afspraak en kwam te veel over de kilometer stand. Plekje er tussendoor gekregen, top geregeld!!

teleurstellend

Na 2 maanden te hebben moeten wachten mijn auto voor een Ford onderhoudsbeurt naar Sutherland gebracht. Reden voor een Ford onderhoudsbeurt is vooral de Ford assistance pechhulp die inbegrepen is. Na het uitvoeren van de onderhoudsbeurt een haastig gemaakt filmpje gekregen waarin bij een aantal eenvoudige controles (profiel banden, spanning accu) wordt gezegd dat alles 'prima in orde is'. Telefonisch aangegeven dat ik me verbaas dat de remmen nog 'prima in orde' zijn, remmen voelt niet prettig, rempedaal trilt tijdens remmen. Volgens Sutherland is er een testrit gemaakt, is dit ook gevoeld, maar alles is nog in orde. De auto weer opgehaald en ben 3 dagen later 's avonds laat gestrand met een gebroken remschijf! Ford assistance gebeld maar die konden me niet kosteloos helpen, mijn auto was niet aangemeld voor Ford assistance. Ik heb moeten instemmen met het betalen van de kosten voor de pechhulp. De volgende dag ben ik prima door Sutherland geholpen en Sutherland heeft me ook toegezengd de kosten van de pechhulp en het wegslepen te vergoeden maar dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren.

Duidelijke offerte vooraf, kleinigheidje extra werd voor gebeld, nette video achteraf om een indruk van de auto te krijgen.

Valt niets over te zeggen, alles goed afgehandeld.

prima geholpen.

altijd vriendelijke benadering.

Snel geholpen

Snelle service

Ongelooflijke prijs voor oncontroleerbare servicebeurt

Lastig om binnen redelijke tijd een reguliere servicebeurt te plannen. De (door Ford) vastgestelde prijs is onwaarschijnlijk hoog voor de af te vinken werkzaamheden. Het doorgestuurde filmpje laat zien dat de vanzelfsprekende zaken ( bij een redelijk nieuwe auto) in orde zijn! De berekende ruitenwisser-vloeistof was niet gebruikt. Binnen een week na de beurt moest ik alsnog zelf doen! Dit was het enige wat ik zelf kon controleren…

Opzich onderhouds beurt goed. Maar waar ik me aan erger is dat men de onderhouds boekje niet ingevuld hebben waar ik elke keer apart voor moet terug komen ,en dat is elke keer als de auto een onderhoudsbeurt heeft gehad. Elke keer zeg ik onderhouds boekje ook even invullen. Maar ja dat is blijkbaar te moeilijk zeker op dat moment.

Goed geregeld

Zoals gewoonlijk en al jaren goed geregeld voor onderhoud en vriendelijke personeel

zeer goed

We worden goed geholpen bij de balie en de onderhoudsbeurt van de auto is goed uitgevoerd. De auto rijdt weer prima

Afspraken worden nagekomen

Zie boven

Vlot geholpen en goede vervangende auto meegekregen. Duidelijk filmpje over gedane werkzaamheden ontvangen.

Vriendelijke en goed.

Kan goede afspraak maken. Wordt netjes ontvangen en meteen geholpen. Van de werkzaamheden wordt een filmpje gemaakt zodat je kan zien hoe de staat van de auto is. Alles is naar tevredenheid uitgevoerd. Wij gaan speciaal voor de service naar Sutherland.

Het was heel fijn dat wij een leenauto gratis mee konden nemen. Want de nota valt altijd tegen.

Prima.

Goed.

Vriendelijk ontvangst en uitleg,

Al jaren een hele fijne samenwerking. Een fijn adres voor elke Ford.

prima contact en bejegening

Gewoon een plezierig contact!

gewoon goed

netjes snelle reparatie goede service

Goede en vriendelijke service

Correct geholpen.

De,afspraak was om een communicatiestoring te verhelpen. Dit is netjes gedaan. Ik was in de veronderstelling dat dit dexterugroepaktie betrof die in mijn ford app stond vermeld. Volgens de receptie was dit niet het geval,wat mij onverwachtte kosten opleverde. Ik werd overigens zeer correct tewoord gestaan. Ik blijf echter met de vraag zitten waarom ik de betreffende melding in de,app zie en er blijkbaar sprake blijkt van een andere storing die dan voor mijn rekening is.

Goede ervaring

Goede Ervaring.

prima ervaring

Alles volgens afspraak goed geregeld

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen