Prima ervaring.

Prima ervaring, leuke omgang personeel.

wisselende verhalen over dure reparatie welk lang duurde

Auto stond ruim 8 weken in de garage, uiteindelijk via fabriek het euvel gevonden, maar alle onnodige onderdelen nu toch moeten betalen, vraag is dan wat mag je verwachten van een ford dealer, als deze reparatie normaliter de helft zou kosten. Jan

Goed geregeld

Ik ben heel tevreden over Garage Sutherland Heerenveen

Erg prettig geholpen

Goed onderhoud gedaan

Auto werd voor mij meegenomen naar Sneek en keurig op het eind vande dag weer afgeleverd. Alles is uigevoerd wat de beurt aangaf. Enige bijkomende veranderingen die niet onder de onderhodsbeurt vielen werd met mij besproken.

Netjes en vakkundig

Deze garage wordt je snel en goed geholpen. Goede monteurs maar ook de frontdesk is super.

Zeer te vreden en goed geholpen door het personeel

Alles uitgevoerd zoals afgesproken en wat niet onder garantie viel, goed opgelost. TOP!!!!

Specifiek Sutherland Heerenveen, speciaal terug naar deze locatie van Sutherland.

Zeer goeie service en vriendelijk personeel in tegenstelling tot bijvoorbeeld Sutherland Leeuwarden. Speciaal terug naar Heerenveen voor onderhoud.

Snel geholpen

Wel snel geholpen met het plaatsen van een nieuwe accu. Geen duidelijke informatie van balie medewerker.

Er zijn nog tekort komingen

Achteruit camera systeem mist geleide lijnen (na update ??) Brandstof systeem trekt lucht na stilstand waardoor motor afslaat en moeilijk weer start en aanslaat Simpel onderdeel was niet voorradig (achter deur ontgrendeling knop). Wel vooraf aangegeven dat deze miste / defect was. Kan de bus eigenlijk niet missen ivm werk dus alles moet een first time fix zijn zonder problemen. Uitleg bij ophalen was summier (geen bijzonderheden anders dan besteld onderdeel)

Vlotte en duidelijke afhandeling

Goede service. Eén irritatiepunt en potentieel gevaarlijk: onze verlichting staat altijd op automatisch. Terug van de garage staat hij elke keer uit, wat wij dan niet direct in de gaten hebben. Tip: lever het af zoals het is aangetroffen.

Goed, allen de afhandeling mag sneller als je auto klaar is

Snelle service

Wanneer de auto een melding geeft weten de mensen van repatieafdeling waar het over gaat en wordt de auto spoedig gerepareerd

Mijn ervaring is zoals altijd zeer goed bij Sutherland Sneek

Heb mijn auto voor een A.P.K bij de garage in Sneek gehad en deze bleek niet door de keuring te komen omdat mijn sub frame was verroest en vervangen moest worden. De medewerker is gelijk aan de slag gegaan om te kijken voor een andere en deze gevonden maar wij hebben toch besloten om er een compleet nieuwe sub frame en achteras brug en draagarmen set onder te zetten. De auto was binnen een dag weer klaar om opgehaald te worden. Gewoon top gedaan door deze garage en vooral ze denken met je mee en je word netjes te woord gestaan.

In Sutherland Sneek is gewoon top.

Rustig, beleefd, deskundig, betrouwbaar Wat normaal moet zijn is het gewoon.

Mijn ervaring met Sutherland is uitstekend

Mijn ervaring met Sutherland is al jaren uitstekend.

Goede communicatie met de werkplaatschef.

Goed geholpen aardige mensen

Zeer goed en begripvol

Geweldig geholpen door Team Sutherland

Ik had een motorstoring probleem en het team heeft mij uitstekend geholpen duidelijke informatie gegeven en overlegd wat optie waren duidelijk en helder gecommuniceerd. Probleem ook opgelost en een tevreden klant. Mijn complimenten.

Erg prijzig, wel goed.

Mijn ervaring is dat er voor alles erg veel wordt gevraagd. Er zitten uiteraard 2 of 3 man personeel achter de counter, maar vind het prijsverschil eigenlijk te groot. Banden waren €100,- duurder excl. montage dan allround garage. Dat is eigenlijk te gek voor woorden, zo waren er ook een startmotor €300,- duurder dan de prijzen op internet voor dezelfde auto. Tja alles moet daar betaald worden dat begrijp ik, maar dan zijn er gelukkig ook andere bedrijven zonder vriendelijke balie medewerkers. (Want vriendelijk is het er wel!)

Uitstekende service

Naar tevredenheid auto gekocht en onderhoud laten doen. Gratis leenauto mee. Fijne medewerkers.

Afspraak is afspraak

Afspraak lag wat verder in de toekomst dan gehoopt, maar de besproken werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. De vervangen onderdelen en het uitgevoerde onderhoud zijn bij ophalen van de auto netjes besproken, dus meer dan tevreden.

Prima contact en afhandeling

Alles naar wens, zoals altijd.

Alles netjes en volgens afspraak

Alles goed

Goed, snel, vriendelijk geholpen

Kon meteen terecht voor vervangen van de accu nadat de ANWB constateerde dat accu lek was.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen