Top rijlessen van Koen Meurs

Super ervaring en een erg leerzame dag

Ik heb ik september mijn BHV mogen halen bij Nederveen. Zeer bekwame docent en een heerlijke lunch in de middag.

Kundige instructeurs, veel geleerd, gezellige tijd gehad en in 1 keer geslaagd!

Vrijdag ochtend en zaterdag ochtend praktijk lessen gevolgd voor BE rijbewijs met aansluitend examen. Op vrijdag ochtend begonnen met wat theorie, aansluitend gaan lessen. Op een hele fijne en rustige manier heel veel geleerd in korte tijd! Zaterdag ochtend het lessen vervolgd, alle punten nog eens goed doorgenomen. Verbeterpunten nogmaals herhaald en met een voldaan en fijn gevoel begonnen aan het examen. Ik ben gelukkig in een keer geslaagd en wil Nederveen bedanken voor de leerzame en gezellige tijd!

goede vriendelijke instructeurs

Materiaal om op een Stadsbus (D)te lessen is wel gedateerd.

Super rijschool

Ik heb bij Nederveen mijn vrachtwagen theorie code 95 en C rijbewijs gehaald alles in een keer dankzij de goede klassikale lessen en hele fijne lessen ik zie er dan ook graag naar uit om mijn CE lessen hier te halen voor mij niks anders dan goede woorden ga zo door Nederveen

professionele rijschool

Ik heb rijbewijs B en C gehaald bij nederveen. In beide gevallen ben ik opgeleid door professionals met gewoon verstand van zaken. Communicatie loopt soepel, het personeel is flexibel en heeft passie voor het vak. Voor mijn volgende rijbewijs kom ik zeker terug!

Fijne instructeurs goede en juiste uitleg stellen de leering ckers op hun gemak.mooi matriaal waar mee gereden wordt ziet er allemaal op en top uit

Super geregeld

Gezellige ontspannen instructeur. Goede uitleg en duidelijk. Vooral door elke keer te herhalen. En zo blij dat ik geslaagd ben voor mijn bromfiets praktijk examen. Groetjes Myrthe

Goede instructeur

Ik heb een goede ervaring gehad, de rij-instructeur was goed en gaf op een fijne manier les.

Leerzaam!

Vriendelijk en leerzaam!

Super ervaring

Rustige, gezellige, kundige instructeur. Bedankt!

Helemaal goed, in 1 x geslaagd!

De trainingsdag was leuk en leerzaam. Mijn instructeur was heel aardig en heeft er alles aan gedaan om mij op mijn gemak te stellen voor het examen. Nogmaals bedankt! Ik vond het super aardig.

Échte rijschool met persoonlijke aandacht

Fijne instructeurs en goede begeleiding

Super!

Ja was super goed, in 1 keer gehaald. Ze leggen het goed uit en je word ook goed voorbereid op je examen. Dus vond het wel fijn.

Leuke lessen met uistekende begeleiding.

Ik heb mijn rijlessen bij Nederveen als prettig ervaren. Er werd echt naar persoonlijke groei gekeken en gehandeld. Er word tijd in je geïnvesteerd en je word perfect begeleid. De lessen waren altijd gezellig en leerzaam. Ik beveel deze rijschool heel erg aan, het is top!

Uitstekend ervaring

Vanaf binnenkomst was t gelijk een rustig en relaxede sfeer Peter is een zeer goede instructeur die de tijd en moeite neemt voorje Super ervaring En geslaagd dat maakt het altijd een paar sterren beter

Gewoon goed!

Hele goede opleiding gehad,erg duidelijk allemaal! Ga zo door!

Top Rijschool

Ik heb bij Nederveen mijn B-E rijbewijs gehaald. Het was een 1-daagse training. Dhr. De Groot was mijn rijinstructeur en heeft alles super netjes en leuk uitgelegd met als eindreslutaat .... GESLAAGD. Ik raad iedereen aan om bij Nederveen je rijbewijs te halen.

Goede rijschool met oud materiaal.

Het nieuwe pand van Nederveen is enorm mooi. Ook de vrachtwagens zijn behoorlijk nieuw. De instructeur waarmee ik op pad ging voor mijn code 95 was enorm bekwaam, maar als je de bussen ziet waar Nederveen mee rijdt, zakt je broek af. Ze hebben oude bussen opnieuw gespoten in de bedrijfskleur en volgens mij is deze lak duurder dan de bus zelf. Het bedrijf wordt gerund door 3 broers en het is wel heel toevallig dat er naast de hoofdingang 3 nieuwe Tesla's staan. Het zou mooier zijn wanneer ze in een klein bescheiden autootje zouden rijden en gewoon een paar nieuwe bussen aanschaffen.

goed en gezzelig

heel leerzaam en goed

Goede ervaring, rijlessen zonder stress.

Goeie rijinstructeur, duidelijk maar niet te streng

uitstekend, geweldig, professioneel

uitstekend, geweldig, professioneel

Gezellig en leuke sfeer

Zeer fijne lessen gehad met een leuke instructeur. Leuke sfeer in de kantine en altijd goed ontvangen

Super goed en weinig verbeterpunten

Erg goed, voelde mij goed begeleid en genoeg voorbereid op het examen. Alles ging precies volgens plan en alles wat behandeld was tijdens de les kwam terug in het examen. Misschien een klein beetje meer contact opnemen voor de lesdag. Dan weet ik ook wie ik precies krijg en iets meer wat er van mij verwacht wordt! Verder geen aanmerkingen. Zelfs de lunch was erg goed!

Super top mensen

Leggen alles rustig uit en vinden het niet erg als je fouten maakt

Hakgriend 4 F

3371 KA Hardinxveld-Giessendam