4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor mijn werk moest ik rijbewijs BE behalen. Ik had een dag cursus aan het einde zou ik examen doen. Ik was niet meer scherp en zakte. Hierna heb ik nog een ochtend les genomen en daarna examen gereden, dit haalde ik wel. Aanrader: cursus over twee ochtend delen verspreiden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nou, gewoon dik tevreden! In een keer gehaald, echt top ga zo door

Goeie zaak

Heb de Lzv opleiding bij Nederveen gedaan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super nadat ik van rij-instruteur ben gewisseld is het super gegaan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

het ging super goed en heb het in 1 keer gehaald (scooter)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een geweldig leerproces. Ik leerde veel van alex en het was ook altijd gezellig ik vergeet het nooit meer en raad hem aan aan vrienden en kennisen die nog geen rijbewijs hebben

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De rijlessen waren goed. Alleen was mijn instructeur letterlijk elke les te laat, de laatste les voor mijn examen moest ik hem zelfs uit bed bellen. Verder was hij erg op het geld uit en moest ik maar blijven lessen en lessen en hield hij het aanvragen van het examen tegen. Toen dat eindelijk geregeld was (volledig op mijn initiatief) is er mij niet verteld dat je de begeleiderspas van 2ToDrive al maanden aan had kunnen vragen en moet ik dus onnodig lang wachten op mijn rijbewijs. Gelukkig ben ik in één keer geslaagd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In het begin van de opleiding vond ik de instructie te snel gaan. Dit had ik liever wat gestructureerde gehad. Gedurende de opleiding gewisseld van instructeur. Algemene beoordeling opleiding is voldoende.

2 sterren: slechter dan verwacht

Best prijzig. Kleine pakketten .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond Leander wel aardig, als rij instructeur, maar ik vond dat het erg lang duurde voordat het examen werd aangevraagd.Toen ik hierover begon werd het meteen aangevraagd. Ook vond ik het jammer dat wanneer mijn eigen instructeur vakantie had er geen vervanging was waardoor er regelmatig lang tussen de lessen in zat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Nederveen is een rijschool met een unieke ervaringen. Als eerst begin je met een proefles ( die overigens 100% gratis is :)), en op die proefles word je beoordeeld hoe veel lessen JIJ nodig hebt. het is belangrijk om te begrijpen dat JIJ aan het leren bent dus als gaat het te langzaam dan ligt dat aan jou. Dan komen de \"echte\" lessen, in het begin ontzettend leuk en aan het eind een pijn in je portemonnee. De lessen die gegeven worden zijn goed van kwaliteit, ik herhaal goed van kwaliteit, maar ontzettend duur. Je zal merken dat al je geld dat je voor de rijlessen opzij hebt gezet, zal slinken tot niets. Ik heb zelf een anderhalf jaar gelest en zoals je jezelf kan voorstellen heeft dat ook veel geld gekost. Mijn advies aan jullie is dan ook als je financieel niet rijk bedeelt bent om een andere rijschool te zoeken. De rijlessen zijn leerzaam, leuk en uiterst professioneel. Nederveen werkt met instructeurs die weten hoe ze productieve en leerzame lessen moeten geven. Dus om een advies te geven als je goedkoper uit wilt zijn, zoek een andere rijschool. De lessen daarentegen is het bedrag wel waard. Succes met lessen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettig samen gewerkt met Nederveen! Professionele mensen, met kundige lessen. Ook het systeem waarmee je op de hoogte gehouden wordt bevalt prima. Ik kom hier zeker terug voor andere opleidingen!

Hakgriend 4 F

3371 KA Hardinxveld-Giessendam