Net bedrijf met ervare rijinstructeur! Vriendelijke en nemen alle tijd voor je
Goede begeleiding / lessen, goede service en een prettige sfeer. CCV-B Code 95 en rijbewijs C in 1 keer geslaagd!
Erg goede ervaringen met dit bedrijf. Echt een geweldige instructeur gehad. Het enige is dat ik op de site duidelijk had aangegeven dat ik een spoedopleiding wilde, terwijl dat uiteindelijk niet helemaal overgekomen was.
prettige en leerzame rijlessen. met plezier gelesd
leuke lessen, rijlessen erg leerzaam en goede auto\'s
Scooterrijlessen
Goeie uitleg en goed materiaal
Ervaring is goed,een prettige leerperiode.
Super kundig personeel, heb veel van ze geleerd. Ook kon ik heel snel terecht!
Goede rijlessen gehad die me tot het rijbewijs hebben gebracht.
Zeer goede rijschool aardige en goede instructeurs
Zeer slechte ervaring. Het begon al tijdens de eerste rijles, ik werd zo\'n 5 keer uitgescholden voor dom blondje. Ook kreeg ik aan het einde van mijn rijles te horen van hem dat hij geen zin had in 24 augustus, dit omdat hij 3 uur lang rijles zou geven aan mij en 2 andere meiden. Hij had geen zin om zoveel meiden les te geven. Hoe bedoel je vrouwonvriendelijk. 24 augustus: Ik en 2 andere meiden kregen 3 uur lang rijles. Ik werd samen met een van de andere meiden domme blondjes genoemt. Waarom? Ook werd de situatie van mijn doodzieke paard misbruikt toen ik dit voor de les begon even gemeld had aan hem, de volgende opmerking is gezegt: je moet niet denken, laat dat maar aan je paard over. Die heeft meer hersenen dan jij. En omdat ik bang was, als iker iets van zou zeggen, ik mijn rijbewijs niet zou krijgen, heb ik mijn mond maar de hele ochtend gehouden wanneer ik weer een opmerking kreeg. De volgende situatie gebeurde tijdens de les ook: ik stond op de rotonde te wachten omdat er een vrachtwagen aankwam. Kreeg ik te horen: daar kon je makkelijk voorlangs! Nee dat kon niet. Dat had ik nooit gehaald! Hij was veel en veel te dichtbij en reed ook veel te hard. Nou sorry, maar ik wacht liever een paar auto\'s langer dan dat ik mijzelf vrijwillig voor een vrachtauto gooi! Ik breng mijzelf niet in gevaar! Het is totaal onbehoorlijk om dit soort opmerkingen als instructeur naar je leerlingen te zeggen. En het is levensgevaarlijk om ook te zeggen dat ik voorang moet afdwingen, dit kreeg ik ook zo\'n 2 keer te horen. Al met al ben ik blij dat ik klaar ben en mijn rijbewijs in de pocket heb. Ik ben blij dat ik geen les meer heb. Het is niet aan te raden om in ieder geval bij hem les te nemen. Ik zal voor mijn volgende rijbewijs, de auto, niet meer kiezen voor Nederveen. Ik zou graag willen dat mijn ouders enige mate van schadevergoeding krijgen voor mijn \"les\", ik kreeg niet bepaald goede instructies. Ik ben regelmatig onbehoorlijk behandeld tijdens de lessen.
Beste Anna, Want ontzettend jammer dat het behalen van je brommerrijbewijs geen fijne ervaring voor je is geweest. Dat is vanzelfsprekend niet wat wij voor ogen hebben en dat spijt ons oprecht. Zoals zojuist ook telefonisch besproken, ga ik dit serieus bespreken met je instructeur. Dank je wel jij, voor het eerlijk aangeven, zodat we er met elkaar iets van kunnen leren. Fijn dat het voor jou genoeg was dat dit serieus wordt opgepakt en het je niet in de weg staat om te gaan genieten van je uurtjes op de brommer! Daar wens ik je dan ook heel veel veilige kilometers op toe! Met vriendelijke groet, Anita Nederveen
Goed alleen het enige minpuntje is dat je niet te horen dat ik eigenlijk bij rjachool sturm lesste en niet bij nederveen
In 1 woord super
Goed.