Betrouwbaar en goed leerbedrijf.
Goed vriendelijk mooi lesmateriaal
ik heb de lessen positief ervaren. goede uitleg en goede hulp. wil iedereen bedanken..ook Orlando :)
Erg leerzaam en praktisch gericht. Lof naar instructeur Orlando Siblo en ook naar Nederveen!
Opleiding D gevolgd bij Nederveen, deskundige docenten met duidelijk uitleg bij de theorie- en praktijkles. Prettige sfeer en een gemotiveerde groep waarmee een goed resultaat is behaald. Zeker aan te bevelen.
Positief
Ik heb het lessen als prettig en professioneel ervaren fijne gasten
Mijn ervaring met de instructeur is bijzonder slecht. Naar mijn mening werd ik na het maken van fouten (tijdens de les!!) Afgezeken op hetgene wat ik fout deed. Ik ervaarde dit als zeer onproffesioneel, terwijl diegene al vanaf \'83 in het vak zat wat hij vertelde! Zo waren er nog tal van andere zaken die mij vreselijk stoorde tijdens mijn les, ik werdt hier vreselijk gespannen van net voor mijn examen. Hierdoor zal ik jullie niet snel aanraden om via jullie voor het B-E rijbewijs te gaan. Ik heb wel mijn B-E in 1x gehaald, maar dat staat naar mijn mening los van het feit van de vervelende lessen. Buiten de auto was het een beste man, maar zodra het lessen begon, vreselijk!!
Goede service, lekker eten bij theorielessen, ga zo door petje af hoe jullie als team bezig zijn! Heb alleen wel 1 punt, dat jullie als team nader tot elkaar moeten komen hoe jullie lesgeven, tips en tricks zijn altijd handig. Zelf heb ik met meerdere instructeurs samengewerkt en verschillende ervaringen gehad, tis leuker als jullie als collega\'s van elkaar kunnen leren! Het is kwalitatief goed wat jullie doen begrijp me niet verkeerd, tis alleen iets extra\'s groetjes richenel pherai
Perfect, afgelopen dinsdag (4 april 2017) mijn e achter b gehaald, rijbewijzen A, B, C, en BE uiteraard allemaal in 1x gehaald bij nederveen, een top rijschool, klant gericht, service hoog in het vaandel en gedegen, gemotiveerde en goed opgeleide rij instructeurs
1e opleidings dag: onvoorbereide, niet positief meewerkende houding en negatieve feedback. De 2e opleidings dag, positievere houding, positieve feedback.
Ik heb goede lessen gehad en ben dan ook gelukkig geslaagd, verder heb ik goede uitleg gehad!
Mijn ervaring met Nederveen is Zeer positief Ik kreeg goede uitleg en ze zijn allemaal vriendelijk ik raad Nederveen zeker aan !!
Ben goed geholpen de laaste maanden met het halen van me rijbewijs
Ik ben erg tevreden over het snelle inplannen van extra lessen en herexamens! Erg bedankt!
Goede ervaring met het bedrijf gehad . De begeleiding is heel goed.
Hakgriend 4 F
3371 KA Hardinxveld-Giessendam