Prima instructeur

Prima opleiding

Trapgewijs naar het eindresultaat met fijne instructeurs in een gezellige atmosfeer

Met een goede accomodatie waar de afeer gezellig is maken de instructeurs de leerlingen klaar voor het examen

Goed materiaal vriendelijk

goede duidelijke opleiding vriendelijk goed materiaal minpuntje is om iets minder voor te zeggen hoe je het doen moet want op het examen wordt het ook niet voorgezegd

doorzetten

concentreren en opnemen hoe ouder je wordt hoe moeilijker het is

Top rijschool! Snel en goed

Ik heb na mijn rijtest op de c trekker opleggen binnen 2,5 week mijn rijbewijs gehaald in 1x

Toppie

Net bedrijf, goed les gehad en lekkere lunch.

Goede ervaring goed geholpen

Fijn

Strenge maar toch goede rij man

Die man was wel echt streng toch maar Ewaja dan leer je het wel

Goede voorbereiding op het examen

De training voor de taxipas was prima, werd gegeven door vriendelijke en deskundige opleiders.

Heel slecht maar uiteindelijk wel opgelost

Graag wil ik de review bijstellen, het is opgelost! Uiteindelijk toch een goed gesprek gehad, excuus, een vergoeding en een taart! Heel bijzonder, had dit niet verwacht na meerdere maanden maar door omstandigheden was het zo gelopen en ze pakten het uiteindelijk dus toch goed op. Er wordt intern aan een oplossing gewerkt zodat zich dit niet kan herhalen en dat is wat we graag wilden bereiken. Heel netjes, wat we ook gewend waren van deze rijschool! Zie ook vervolg onder deze review, wordt nog erger. Zeer slechte ervaring met autorijlessen. De basis handelingen zoals bv. spiegelen en navigatie worden niet aangeleerd. Helaas werd dit pas ontdekt tijdens het afrijden toen dit gevraagd werd. We willen nog proberen te begrijpen dat er misschien iets fout is gegaan maar accepteren niet dat er geen uitleg hierover komt. We hebben hierover tot 2 maal toe een mail gestuurd maar helaas geen reactie, excuus of uitleg. Heel vervelend, het vertrouwen is ver te zoeken. We hebben inmiddels bijna 3000 euro betaald en er is nog lang geen examen niveau bereikt. We willen daarom iedereen graag waarschuwen voor deze rijschool. Vervolg: Hieronder ziet u de reactie van de autorijschool. Ze doen net alsof ze het willen oplossen maar helaas. Ik heb inmiddels meerdere keren contact gezocht, ze beloven terug te bellen en tot een oplossing te komen maar we hebben helaas nog steeds niets gehoord, zijn inmiddels een maand verder. Echt schandalig. Weet waar u aan begint..

Ik zou zeggen tegen alle mensen die wil lessen die moeten echt bij nederveen opleidingen zijn

Ben vrijdag begonnen voor me e achter b 2x halve dag opleiding met dhr Ramon ging lessen ik heb een perfecte uitleg gehad van hem plus punten en minpunten mee gekregen dus bedankt alvast ramon ze mogen blij met je zijn ik ook trouwens hahaha

Goed, uitstekend verzorgde dag BE rijbewijs!

Duidelijke uitleg wat je kan verwachten voor het behalen van je BE rijbewijs. Broodjes tussen de middag. :-), kundige personen! Erg belangrijk!!

Duidelijke uitleg ze nemen er de tijd voor

Goede uitleg en nieuw matriaal met nieuwe technieken

Helemaal super

Wat een fijne instructeur geeft duidelijke instructies en wist me goed door de zenuwen heen te helpen,

Prima opleiding E achter B.

Goede instructeurs gehad. Hebben mij goed voorbereid op het praktijkexamen. Top.

Prima uitleg en ondanks de hele dag regen alledrie geslaagd

Ik had een top dag!

De trainer was super aardig en legde alles heel goed uit. Iedere situatie is vooraf besproken. De scooters zijn top en het is een plezier om ermee op stap te zijn. Ondanks het slechte weer was het super leuk en heb ik genoten van het touren. En dan ook nog geslaagd natuurlijk. Kon niet beter.

Fijne instructeurs

Ze leggen goed uit en ze geven je vertrouwen

Duidelijk uitleg.

Direct en duidelijk vriendelijk

Ben blij dat ik mijn C hier heb mogen halen. En me code 95. Hoop ook me CE hier te gaan doen. Eenigste wat ik wel lastig vond door omstandigheden dat ik veel verschilende instucteurs heb gehad en vaak ook niet wist van wie ik les kreeg wat ik zelf dan toch wel onprettig vond maar de lessen zelf van wie ik hem ook kreeg was wel duidelijk dus je kreeg gelijk wel info how wat waar zonder iets waar je niks aan had. Geld ook voor de theorie lessen modules. Al met al wel zeer positief. Nederveen bedankt

Uitstekende rijschool!

Positief!

Zijn erg persoons gericht en proberen altijd juiste manier te zoeken dat je iets begrijpt

Goeie tijd

Afgelopen maanden heb ik voor mijn bus rijbewijs met Code 95 gelest bij Nederveen Opleidingen. Ik heb bij Nederveen Opleidingen een leuke tijd gehad, alles word duidelijk uitgelegd tot aan de details op een leuke manier. Alles is goed geregeld. Zeker een aanrader!!

Prima bedrijf

Strenge instructeur maar daardoor wel succesvol geslaagd, veel geleerd in een ochtend.

Top!!!

Werd meegedacht met een nieuwe datum inplannen voor het praktijkexamen, 2 uurtjes les vooraf, duidelijke aanwijzingen, en tijdens examen ging het super goed, dus geslaagd! Aanrader dus om naar Nederveen te gaan..

Hakgriend 4 F

3371 KA Hardinxveld-Giessendam