1ste les stoel niet op hoogte

Goede rijschool

Goede en duidelijke lessen. Ik heb met plezier bij jullie gelest. Ik raad Nederveen zeker aan.

Mooi familiebedrijf met betrokken medewerkers

Meerdere opleidingen bij Nederveen gedaan. Deskundige en betrokken medewerkers. Mooi en goed materieel.

Goed. Complete toelichting over de hele dag.

Goed. Goede basis gekregen en goede tips voor de uitvoering van het examen.

Zeer goede rijschool

Zeer goede rijschool jullie nemen de tijd voor de kandidaten en als het niet blijft hangen zoeken jullie een weg zodat het wel blijft hangen super bedankt voor alles gelukkig geslaagd

Aandacht, Sfeer en Professionaliteit

Lat ligt hoog, hierdoor is het examen vaak iets minder heftig! BE behaald in 1 dag met Peter.

Goeie opleiding met resultaat geslaagd.

Ik heb deze traject goed ervaren, goeie instructies gehad. Belangrijke tips met resultaat dat ik geslaagd ben. Top opleiding!!!

Goeie rijschool had les van Leander & Orlando, waren beide goeie instructeurs dus zo door blijven gaan.

Goede begeleiding

Dagsessie is goed bevallen. In relatief korte tijd veel geleerd en met succes het examen afgerond.

Een leerzame tijd in de auto.

Tijdens de lessen heb ik veel goede feedback gehad op mijn acties in het verkeer.

Leuke en professionele instructeurs

Ik ben met me opleiding begonnen met onzekerheid, maar de werkwijze en de aanpak gaf mij doorzettings vermogen waardoor ik deze opleiding met succes heb kunnen behalen. Ook de communicatie tussen instructeurs en studenten verliep goed en het was sfeervol.

Top rijsschool

Veel geleerd van John en de lessen heb ik goed ervaren. Ik raad Van Hemert zeker aan!

Niets op aan te merken.

Geen enkel probleem gehad, goede begeleiding. Vriendelijke medewerkers/ rijinstructeurs.

Het was snel en leerzaam

Ik heb twee keer examen moeten doen helaas, Maar tweede examen hadden ze vlot geregeld.

Prettige begeleiding!

Hele prettige rijschool. Je leert goed stap voor stap netjes rijden onder begeleiding van een van de instructeurs van Nederveen. Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen!

Goede rijschool

Het is een fijne rijschool

Gezellig en leerzaam

Wat een topper is Leander Vos. Heeft mij alles perfect geleerd en het was altijd heel gezellig!!

Fijne rijschool met super instructeurs.

Zeer fijn

De practicum was heel goed te volgen en het rijden zelf is heel goed kwa uit leg

Heel goed bevallen!

Super communicatie bij het in plannen van de lessen en examen momenten. Plezierige samenwerking met de instructeur. Erg goed bevallen!

ik vond het top!

het was een fijne ervaring met gezellige mensen en erg klantvriendelijk.

Professionele rijschool en heel vriendelijk mens.

Super rijschool en rustige medewerkers

Ik heb altijd met alle plezier gelest en ik kon het altijd met de instructeur vinden en hij bleef altijd rustig

Ik ben blij dat ik geslaagd ben.

Ondanks het verbale geweld in het tweede gedeelte van mijn opleiding en de technische uitdagingen met het materieel heb ik toch mijn rijbewijs behaald.

comminucatie was goed met inplannen van de lessen. Goed trekker rijles gekregen. Rondom corona naar mijn mening wat weinig info gekregen over verloop van T-rijbewijs.

Hakgriend 4 F

3371 KA Hardinxveld-Giessendam