Het was een leerzam en leuke ervaring.

The whole package is one fantastic experience. The location, trainers, staff and training materials are all absolutely top class! Very professionally organised.

Super geregeld

Goede uitleg Lekkere lunch

Goede rij instructeurs, moderne wagenpark, georganiseerd kortom super goeie rijschool die weten hoe ze les moet geven.:););)

Super goede rijschool

Een zeer goede rijschool die echt weten waar ze over praten en wat ze doen. Ben zeer tevreden over het gehele traject. Is een rijschool die ik zeker aanbeveelt. Fijne mensen en mooi materiaal.

Fijne betrokken rijschool!

Mijn rijopleiding duurde vrij lang door flinke faalangst en vaker zakken. Ik heb Nederveen als ontzettend betrokken en een heel fijne rijschool ervaren! De planners waren altijd snel, efficiënt en betrokken en mijn rijdocent, Wilco is goed in het aanbieden van les en helpen bij het verkrijgen van inzicht in eigen keuzes en verkeerssituaties. Ik zou Nederveen aan iedereen aanbevelen

Leerzaam

Ik heb een fijne en leerzame tijd gehad in het lessen. Complimenten ook voor de rijinstructeur Jan. Hij was rustig, duidelijk en het voelde als een goede klik vanaf het begin. Waardoor ik me snel heb ontwikkeld in het rijden. Nederveen was netjes en zorgvuldig in het contact maken. Afspraken inplannen op mijn wensen en de mensen zijn altijd vriendelijk geweest. Kortom een super goede ervaring gehad.

Begeleiding was heel goede voorbereiding voor het examen. Zeer leerzaam na zoveel jaar eerdere rijbewijzen te hebben behaald

Zeer goed en net bedrijf

Zeer goede ervaring met deze rijschool . Mensen verstaan hun vak en hebben veel geduld . Zeker een aanrader

Zeer goed en duidelijk

Leuke vrolijke docent, duidelijke goede lessen

Heel erg goede instructeur

Ik had een hele chille rijinstructeur die me het rijden goed heeft geleerd

Fijn,rustig en zeer duidelijk!

Goede les instructeur!

Super goede begeleiding!

Aardige man die les gaf Legde het goed en duidelijk uit en verbeterde je meteen bij een foutje Heb het goed naar mijn zin gehad en natuurlijk GESLAAGD!

Leuke en gezellige opleiding lzv

Ik heb een leuke gezellige maar zeker een leerzame lzv cursus gehad met Bas.

Mijn ervaring is echt super in het totale beeld..

Zeer prettige samenwerking gehad!

Fijne rijschool! Gedreven instructeurs. Veel mogelijkheden. Staan open voor wensen wat betreft tijden en keuze's instructeurs.

De focus ligt op de juiste aandachtspunten!

Wat goed gaat heeft geen oefening nodig. Gelukkig weet Jan precies wat nodig is om iemand vertrouwd examen te laten doen!

Nederveen is een heel goed opleider

Mijn ervaring over nederveen is . De lessen die men krijgt voor de theorie is duidelijk en goed. Voor de praktijk is ook hetzelfde en men zit echt achter je aan en geef alle nodige instructie wat men nodig heefd.Men word niet in de steek gelaten. Ik vind nederveen de beste opleider Dank u

Uitmuntend

Mijn ervaring is uiterst prettig geweest. De rijervaring die ik heb opgedaan in korte tijd is aanzienlijk gegroeid met dank aan Arjen Nederveen en in het bijzonder Leander Batenburg(mijn instructeur) ! Ik heb het als zeer prettig, gezellig ervaren en uiteraard ook hard op de momenten dat het nodig was maar wel altijd met respect en dat is voor mij persoonlijk de beste manier geweest dus dank daarvoor ! En uiteraard is de theorie intern ook heel fijn gevallen! Ik ben geen ster in leren maar ze hebben het me goed gepresenteerd waarnaar ik het weer goed heb aangeleerd ! En de catering was (Geregeld) heerlijk! Topservice van voor tot achter. Al met al is dit een rijschool die echt een totaal pakket heeft afgeleverd ten goede !

Geven goed les en luisteren ook naar de leerling

Fijne rijschool die ook luisterd naar de leerling, instructeur was kalm en erg ervaren waardoor ik veel plezier in het lessen had.

Duidelijke uitleg bij de opleiding.

Goede uitleg tijdens de opleiding. Aandachtspunten tijdens de opleiding op een duidelijke maar prettige manier aangegeven, door een instructeur met passie voor het vak. Bedankt!

super

leuke dag gehad en met gezonde zenuwen het examen in en door de juiste training over de gehele dag met vlag en wimpel geslaagd

Goed uitleg en geduldige instructeur

Het was prima

Het was prima

Goede opleiding in relaxte sfeer

Ik heb een hele prettige cursusdag gehad met heel duidelijke uitleg en daarbij behorende resultaat GESLAAGD

Prima prettige mensen erg betrokken en kwalitatief goed

Hakgriend 4 F

3371 KA Hardinxveld-Giessendam