Goede service, duidelijke structuur tijdens de lessen en daar omheen, gewoon top!

Top begeleiding

Leerzaam en top instructeurs

Het was erg leuk om te lessen

Het was leuk om te lessen en heb er steeds naar uitgekeken

Fijne rijschool met instructeur met veel ervaring.

Fijne rijschool met instructeur met veel ervaring.

in een korte periode op een plezierige , en professionele wijze C, CE en code 95 gehaald

Ondanks dat de oorspronkelijke planning door Corona fors in de war werd gebracht , is dit goed opgepakt , en kon ik de lessen , en cursus momenten flexibel inplannen. Prettige instructeurs, en goede begeleiding. Je ziet gelijk het voordeel van een familie bedrijf , waarbij de persoonlijke sfeer , en de korte lijntjes erg in het voordeel van de cursist uitvallen. wat mij betreft een aanrader , en ik hoop zeker voor mijn nascholingen terug te komen.

Zeer klantvriendelijk

Prima instructeur die precies verteld wat je moet doen en wat niet

top, prettige sfeer en duidelijk instructie

Door omstandigheden heb ik 3 verschillende instructeurs gehad tijdens mijn rijlessen. Het was voor de rijschool een hele puzzel om de planning in elkaar te draaien maar het is ze prima gelukt. En tijdens het examen heb je uiteindelijk ook met een "vreemde" te maken dus zo kon ik alvast wennen. De communicatie was duidelijk en alle lessen konden gewoon doorgaan gelukkig. Alle instructeurs waren vriendelijk en gaven mij het gevoel dat ze vertrouwen in me hadden. Ik ben in 1 keer geslaagd dus helemaal blij.

Prima rijschool

Goed les gekregen wat overeenkwam met het examen

Er wordt duidelijk les gegeven

Ik heb de lessen als zeer goed ervaren. Er wordt duidelijk omschreven wat de minpunten zijn zodat er eraan gewerkt ken worden.

Fijne opleider met prima instructeurs!

Alle onderdelen van de rijopleiding goed verzorgd en snel het rijbewijs C gehaald. Dik tevreden!

Aardige mensen, goed eten en ,goeie les

Zeer goed en nog gezellig ook Heb het een goeie opleiding gehad alles in 1x gehaald

professioneel, netjes, duidelijk

positief, theorie prettige lesomgeving, praktijk mooi en goed lesmateriaal, opleiding professioneel, duidelijke communicatie, weten waar ze mee bezig zijn.

Geweldige rijschool en zeker aan te raden!

Ik heb hier in één keer mijn brommer rijbewijs gehaald. Dit kwam door de instructeur die op een goede manier les gaf, en dat bleef gewoon hangen. Deze rijschool is zeker een aanrader!

Zeer ervaren instructeurs, zeer prettige lessen gehad

Ik heb veel geleerd van mijn instructeurs. Ze zijn kundig in hun vak en brengen je alle kennis bij die je nodig hebt.

Leuke en gezellige dag gehad!

Goede en duidelijke instructies! Het is altijd weer even wennen aan elkaar! Dan heb ik het over leerling en instructeur.

netjes verzorgde rijschool, de opleiding was wel intensief

het wagenpark en de algehele indruk is heel positief. de instructeur is een fijne vent die je probeert te stimuleren om je best te doen.

Goed bedrijf wordt goed begeleid

Goed bedrijf voor je rijbewijs wordt erg goed begeleid zeer succesvol ben hun ook erg dankbaar

Prof!

1x geslaagd

Aardige mensen goede uitleg en ik ben in 1x geslaagd

Kan beter

Op vlak voor het leren van de praktijk vond ik deze manier erg fijn. Minpunt de begeleider was op bepaalde momenten erg demotiverend.

Fijne instructeur legde alles netjes uit

Koen heeft lorenZo goed en netjes opgeleid

Super instructeurs

Je word super opgeleid.

Super!

Zeer leerzaam en er word goed uitgelegd en op je foutjes gelet zodat je goed voorbereid aan je examen begint.

Hakgriend 4 F

3371 KA Hardinxveld-Giessendam