Grondig en kundig. Ik heb veel vertrouwen in dit bedrijf, iets wat ik door ervaringen mis bij goedkope garages.
Altijd super goede service gehad.
Erg vriendelijke service, snel en goed geholpen. Ik kom hier zeker weer terug.
Klantvriendelijk en kennen de mensen nog. Eerlijke mensen waar ik een goed gevoel bij heb. Altijd voor je klaar staan. Gewoon een Super garage dus............... :)
Joris en chris zijn vertrouwensvol. Het is gemoedelijk;dringen je niets op.Luisteren goed naar wat je wil en zetten alles goed met je op een rij zodat je zelf een goede keuze kunt maken.Hebben geduld om alles nog een keer uit te leggen. Ze zijn ook snel in handelen;had heel snel precies wat ik wilde.De auto zag er perfect uit en de aflevering was een feestje!!!
Bijzonder familie bedrijf, gemoedelijk, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Prettig zaken doen. Er rijden bij ons 2 Peugeots waarvan er 1 van Vingerhoets komt en de ander van elders, doch voor beide zijn we voor onderhoud en reparatie bij de Fa. Vingerhoets en dat bevalt ons prima.
service en vriendelijkheid is een 9
Ontzettend goed. Hard werkende mensen. Vriendelijk en deskundig. Je bent daar geen nummertje, maar een zeer gewaardeerde klant. Mijn vader is hier ook klant geweest en was ook altijd zeer tevreden.
Sinds we in Bladel wonen,2001,komen we bij dit bedrijf en hebben heel goede ervaringen met aanschaf van auto\'s maar zeker ook bij de service en onderhoud.
Goed, nooit geen problemen
Wij hebben altijd goede ervaringen met Vingerhoets in Bladel. Prima service en zeer klantvriendelijk. Echt een kleine garage maar met grootse service en deskundigheid.