Goede service en klantvriendelijk. Deskundig personeel.
Klein familiebedrijfje waar je altijd perfect wordt geholpen. Zien snel wat er aan de hand is en helpen je deskundig. Toffe garage!
Ik woon zelf in Eindhoven en kom al zeker 25 jaar bij Vingerhoets, altijd een gemoedelijke sfeer en snelle servies.
Ik ben zeer tevreden over het persoonlijke karakter van dit bedrijf. En zowieso de klantvriendelijke, correcte benadering.
Plus minus 40 jaar klant bij dit bedrijf en tot volle tevredenheid.Al hoewel het in de loop der jaren wel het een en ander verandert is.
Prima. Afspraak = Afspraak. Deskundig geholpen.
Al 40 jaar klant en zeer tevreden
Vingerhoets is een bedrijf met een persoonlijke service. Als klant sta je centraal en alle tijd wordt genomen om je te helpen. Geen druk van een dealer die veel auto\'s moet verkopen maar een deskundig en prettig verkooptraject. De service na de verkoop is ook uitstekend.
Ondanks dat ik in Veldhoven woon, laat ik mijn auto graag in Bladel bij Vingerhoets onderhouden. Deskundig en vriendlijk personeel, prijs-kwaliteit staan hoog in het vaandel, snelle en correcte service. Dit is nog zo\'n garage die liever wat meer voor je doet. Ben héél tevreden en dat mag iedereen weten.