Goede en persoonlijke behandeling. Er wordt veel tijd vrijgemaakt. Goede uitleg bij ophalen auto.
Eerste ervaring, het aanschaffen van een gebruikte auto.
Fijne spontane mensen met hart voor hun zaak. Zijn deskundig en geven een vertrouwd gevoel. Een aanrader.
Super geholpen en heel erg blij met onze nieuwe 108 Two Tone. Geen gladde praatjes zoals bij de grote dealers waarbij je het idee krijgt dat ze je een poot uit willen draaien maar gewoon vertrouwd, deskundig, eerlijk en zonder poespas onze oude auto ingeruild en een nieuwe gekocht. Ik kan het iedereen aanraden om bij Vingerhoets in Bladel met een gerust hart een andere auto te gaan kopen. Echt een super service !
Eerlijke en snelle service
Betrouwbaar, deskundig en vooral EERLIJK.
Had schade na een aanrijding. Vingerhoets was snel met de reparatie en zeer deskundig. Bedankt team Vingerhoets!
Het bedrijf voelt vertrouwd aan. Je wordt rustig en vriendelijk benaderd. Ze nemen de tijd voor je. Daarom hebben wij daar ook een auto gekocht. Wij hopen hier veel plezier aan te hebben. Bedankt.