Super bedrijf, zeer klant vriendelijk denken goed mee. Ik heb ervaring met het kopen van occasion, ook hier voor namen ze de tijd. Heb een zeer vertrouwd gevoel bij de service die ze leveren. En de auto werd in super nette staat afgeleverd zelfs met bloemen erbij!!!
Goed, klant vriendelijk
Heel erg goed. Auto zeer netjes afgeleverd! Goede communicatie.
Super bedrijf. Goed contact en luisterend naar alle wensen. Door de vriendelijkheid waren we er al snel uit dat we bij Vingerhoets onze nieuwe auto moesten halen. Dank aan Joep voor het advies, de snelle service en het meedenken....
Heel goede ervaring met dit prachtige familiebedrijf.
Fijn bedrijf, je wordt snel en vriendelijk geholpen.
We zijn heel fijn geholpen, werd rustig tijd voor ons gemaakt ookal hadden we geen afspraak. En ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe aankoop, bedankt voor de fijne en eerlijke service.
Wij zijn zeer tevreden over Garage Vingerhoets Bladel,goede service,kosten worden vooraf besproken met goede uitleg!Fijne eigenaar en personeel wat met je meedenkt en je niet meer op kosten jaagt dan nodig is!
Zeer goed fijne service. Heel klant vriendelijk.
Positief
Betrouwbaar in het maken van afspraken en uitvoering daarvan,goede service en vriendelijk personeel.
Na lang zoeken via internet de beoogde cabrio bij Vingerhoets gezien. Via mail afspraak gemaakt en de volgende dag al telefonisch contact met Joep. Bij aankomst heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. Auto bezichtigd en gaan proefrijden. Aankoop auto ging op een zeer prettige wijze, serieuze aandacht van Joep, duidelijke uitleg e.d. Zelfs de auto rijklaar maken, kort voor onze vakantie was geen probleem. in de vakantie een klein probleempje geconstateerd, dit gemeld, en wederom direct een antwoord van Joep. Dit bedrijf geeft je het gevoel dat de klant koning is, en dat de aanschaf van een tweede hands auto, een nieuwe auto is voor de klant. Chapeau!!! Beveel dit bedrijf zeer zeker aan.
Fijn geholpen, goede service
Een lang verhaal. Na aankoop van de auto vanaf dag 2 (!!) velen malen terug moeten komen wegens veel defecten aan de auto. In 5 maanden tijd 9x terug geweest naar de garage. Alles is wel netjes opgelost, maar we hopen dan ook dat het nu klaar is. Het blijft dus afwachten...
ik ben zeer tevreden
Super betrouwbaar autobedrijf goede uitleg en service!
Kom je met de hitte erachter dat je airco geen koude lucht blaast...dan maar even langs Peugeot garage bij Joris in Bladel...werd super geholpen hij legt uit wat er aan de hand was...kon de auto achterlaten en werd vanmiddag nog gemaakt...kreeg n leenauto mee...dat noem ik service...ze hebben het druk en toch word je ingepland..top Joris en collega\'s...dat noem ik Service!