Op de site stond een auto waarin we geïnteresseerd waren. Dezelfde middag een proefrit kunnen maken. We werden fijn ontvangen, kregen alle tijd om de auto te bekijken en proberen en konden de auto voor een goede prijs kopen. Een week later opgehaald, weer prima ontvangst, goede uitleg over de auto, alles super. Fijne garage met vriendelijk en vakkundig personeel. Wij blijven klant! Bedankt voor de goede service!
Goede fijne garage waar ze eerlijk zijn en geen onzin verkopen
Heren Vingerhoets, goede ontvangst en erg vriendelijk, gewoon goed, U krijgt een 10 ! groeten.
Al jaren goede ervaring en zeer betrouwbaar dank zij Chris en Harrie. Super.
Goede en snelle service
Familiebedrijf met nieuwe jonge directeur die het bedrijf weer een nieuwe impuls gegeven heeft.
Ben tevreden met dit bedrijf, al meer als 25 jr klant.
Bedrijf met service hoog in het vaandel.
Al 20 jaar klant bij Vingerhoets Bladel, nu weer een nieuwe auto aangeschaft. De nieuwe 3008 SUV en hij bevalt uitstekend. Alle tijd bij de onthulling van mijn auto en goede uitleg over de alle opties die erop zitten. TOP gedaan jongens!
Deskundig geholpen, aardig, onderling goede communicatie dus als iemand anders het even overneemt, weet die precies waar je voor komt en wie je bent, heel tevreden.
Vriendelijke mensen,fijn bedrijf !!!
Heb een tweedehands Opel Corsa gekocht prins behandeling ondanks dat het niet een hele dure auto was. Kom uit Schiedam maar was me het ritje meer dan de moeite waard