Uitstekende service zonder opdringen bij aankoop. Ook de service achteraf is prima. Dit is een bedrijf waar vriendelijke mensen treft en prima geholpen wordt.
Ik stond gisteren thuis met een lege accu. Zo snel mogelijk kwam er iemand van Vingerhoets de accu opladen en in Bladel is meteen een nieuwe accu geplaatst. Super service !!
enorm goed
Komt afspraak na. Heel tevreden. Goede service.
Ik ben zeer tevreden over het garagebedrijf vingerhoets te Bladel altijd vriendelijk en behulpzaam
ik kwam met versleten lagers , de auto kon achtergelaten worden en werd diezelfde dag gerepareerd. super ! Ik ben zelfs thuis gebracht omdat dhr Vingerhoets toevallig toch naar mijn woonplaats moest, en ben ik voor de deur thuis afgezet. klasse service !
Zeer fijn en prettig geholpen
Zeer goede ervaring met Peugeot Vingerhoets Bladel zowel aanschaf als onderhoud.
Erg klantgericht en service staat voorop.
Vanaf het moment dat ik voor info binnenstapte, een mailtje stuurde met mijn wensen, tot het afleveren van de auto, was bijzonder plezierig. Met een wel heel feestelijke overdracht van de auto! Ik heb mijn garage gevonden!
Super, hele goede ervaring. Aardige medewerkers en goed geholpen!
Wij ervaren autobedrijf Vingerhoets als een prettig bedrijf,met professionele En vriendelijke mensen
Persoonlijk heb ik geen kennis van de techniek van een auto, moet dus volledig uitgaan van wat mij verteld wordt. Mijn gevoel zegt, mede door mijn ervaringen bij het bedrijf, dat ik eerlijk, goed en correct geholpen word, ik heb vertrouwen in het bedrijf.
Vertrouwd adres met goede service en zekere kwaliteit.
ruim 40