zeer klantvriendelijk en prima service
Een zeer goede service en klantvriendelijkheid en communicatie hoog in het vaandel staan. Een prettige ervaring!
Zoals gezegd, betrouwbaar en deskundig.
Wij rijden Vingerhouts.
Vorige week zaterdag hebben we je bezocht in de showroom in Bladel. Wij zijn bijzonder gastvrij ontvangen en je hebt ons een paar aanbiedingen meegegeven. Nogmaals bedankt daarvoor. Met vriendelijke groet Jan Tholen
Altijd goed geholpen en goede service!
Ze doen op zeer vriendelijke manier alles wat ik verwacht.
Snel, vakkundig, vriendelijk.
samengevat: erg goed
Fijne en betrouwbare garage. Zeer klant vriendelijk en behulpzaam.
goed.
Ondanks dat ik er een auto wou kopen die er heel wat jaartjes en kilometers op had zitten werdt ik behandeld als iemand die een nieuwe kwam kopen
Betrouwbaar bedrijf met goede service en vakkundig personeel.
kwamen voor een peugeot 308 maar het werd een peugeot 2008. Goed geholpen en veel informatie gehad en ze hadden alle tijd