Zeer goed geholpen in Diessen
Duidelijk, helder, eerlijk. Prima bedrijf o is mijn ervaring.
Fijn personeel, goede communicatie en service.
Zoals altijd: perfect!
klantvriendelijk, informatief, meedenkend
De gekochte Peugeot zag er mooi uit met nieuwe banden en matten. Ook kreeg ik nog een verloopstuk voor mijn stekkeraansluiting bij de trekhaak. Het was een feestelijke overdracht van mijn nieuwe auto. Het zou mooi zijn als er een nette WC bij de wachtruimte aanwezig is.
Ik kom de afgelopen 10 jaar al bij Vingerhoets, voornamelijk voor jaarlijks onderhoud van de Peugeot van mijn vriendin en voorheen mijn eigen peugeot. Ik waardeer hun deskundigheid en integriteit, uiteindelijk wil je dat je auto goed en voor een redelijke prijs onderhouden wordt en dat is tot op heden altijd gebeurd. Dit bedrijf is je vertrouwen waard.
Goede kennis van zaken en een fijne service.
Super warm ontvangst. Je voelt je klant en geen nummer. En wat een feest bij de aflevering van de auto.
Helpen mij al jaren heel goed, zeer tevreden.
Zoals altijd erg goed.
Erg goed! Heel vriendelijk en goed geholpen! Ze nemen echt de tijd voor je. Ik ben zeer tevreden en helemaal blij met mijn peugeot 207 die ik hier gekocht heb!
Uitstekend!
Prima komen afspraken goed na