Keurig netjes te woord gestaan bij Vingerhoets in Bladel. De deal werd meteen gemaakt en na handtekening en voor aflevering duidelijke communicatie . Goed bereikbaar. Bloemetje bij de aflevering en de tijd die genomen werd één en al TOP. Ga zo door daar ! De Peugeot bevalt PRIMA !
Klantvriendelijkheid is niet zomaar een woord heren. Het is een werkwoord...
Prima en snel geholpen, en toch gezorgd dat ik een andere auto mee kreeg,
Ervaring op zich is prima hoewel ik wel \"\"=schrik\" van de prijs van een onderhoudsbeurt. Die valt me tegen.
ik ben erg tevreden over Vingerhoets Bladel
Vriendelijke ontvangst, keurig netjes geholpen, reëel met prijzen en zeer goed met advies. SUPER TEVREDEN !!!
Ik kom nu al enkele jaren bij Vingerhoets, en ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, en het personeel wat er werkt. Je bent er een persoon, en geen nummer. Duidelijke uitleg voor en na onderhoud/APK. Service ten top!
jaren klant geweest bij Vingerhoets.altijd netjes en vriendelijk.
Helemaal top Vingerhoets terug in Diessen
Zeer positief
Al jaren trouwe klant(meer dan 30 jaar) bij vingerhoets Diessen en dus blij dat het weer vingerhoets is, alhoewel ik moet zeggen dat ook nefkens ons netjes heeft behandeld. Succes met de \'doorstart\'\'
Benne dik tevreden met alles erom heen. Top service.
zijn onder deze naam al jaren een prima bedrijf,met goede service.
Goede ervaring. Klantgericht service. Zeer tevreden