Altijd correct en vriendelijke service en afspraken die worden nagekomen.
Joris doet het erg goed.!! Ook zijn personeel is aardig en behulpzaam. Ik kan iedereen aanraden om eens zelf te ontdekken hoe prettig het is om daar als klant gewaardeerd te worden,
We hebben vanmorgen de Clio opgehaald en die is top afgeleverd, nieuwe banden, nieuwe remschijven, nieuwe distributieriem. We kregen een warm welkom en goede uitleg. Een aanrader voor iedereen die een auto zoekt.
Al 30 jaar lang klant bij Vingerhoets, bij elk probleem groot of klein worden we altijd super geholpen. Aardige, eerlijke en meedenkende mensen.
👍👍👍
Snel en goed geholpen met een kapotte acu.
Goede service, prima kennis en vriendelijk personeel
Na zoveel jaren klant te zijn van Autobedrijf Vingerhoets hoef ik daar geen uitleg over te geven. Gewoon prima.
Leuk om een zoveel personeelsleden te zien. Jammer dat ze hun gouden jubileum in deze " anderhalve meter afstand " - tijd niet feestelijker kunnen vieren. Wij komen er sinds 1974 en zijn blij met de persoonlijke aandacht. "Hoe was het bij Biekes?", hoor ik als ik thuiskom. Ga zo door.
Ik ben goed geholpen Een goede service
Wat je afspreekt wordt uitgevoerd. Tegenvallers worden tijdig gecommuniceerd! Kortom.......zie hierboven.
Zeer positief
Gewoonweg hartstikke goed!
Alle afspraken en reparaties worden duidelijk vermeld. Personeel is erg vriendelijk en service is prima. De gratis wasbeurt is echt top !
Prettig dat ik na al de jaren dat ik klant ben merk dat er in bladel nog dezelfde sfeer is als in diessen.
Keuring goed uitgevoerd en op de hoogte gebracht van tegengekomen mankementen. Prijsindicatie gegeven van de reparatiekosten en deze klopten met de later ontvangen rekening. Was zelfs iets minder.
Geweldig als vanouds in Diessen
Vingerhoets doet altijd prima onderhoud aan mijn 205 CTI (1990). Ook nu we onze eerste bedrijfsbus (Partner 2019) wilden aanschaffen voor ons startende bedrijf, zijn we uitstekend geholpen en begeleid. Van het het zoeken naar een geschikt jong gebruikt model tot aflevering. Het is spannend om voor het eerst zo'n grote zakelijke uitgave te doen, maar door het vertrouwen dat wij in Vingerhoets hebben en hun open communicatie, wordt de drempel lager en ben je zekerder van je zaak! Bedankt Joep!
Was zeer tevreden.
Wij vinden het een geweldig bedrijf.
Zie bovenzijde
snelle analyse en snelle afspraak
We zijn súper goed geholpen bij de aankoop van een Peugeot 107. Er was geduld, onwijs veel kennis en verstand. Met een fijn gevoel rijdt ik heerlijk rond in het Peugeotje! Super bedankt
zie de eerste regel. Ik kom terug.
Er moest veel gebeuren aan mijn auto, dus alleen de hoogte van de rekening heb ik last van. Voor de rest netjes en correct geholpen en gewezen op bepaalde problemen. Aangezien het toch al een forse investering was op enkele zaken nette tegemoetkoming gedaan.