Onze ervaring met Vingerhoets is zeer goed, we kwamen kijken naar een nieuwe Peugeot 2008 en kregen een zeer scherpe aanbieding met een goede inruil erbij waardoor we snel overgegaan zijn tot koop en binnen 2 dagen konden we al rijden in deze nieuwe top auto.
Alles doen om de klant zo goed mogelijk te helpen en te advieceren
Ik kwam gisterenmiddag om 12:30 uur onaangekondigd daar mijn ruitensproeier verstopt was. Ik werd onmiddellijk op zeer vakkundige wijze gratis geholpen.
zorgvuldig, vakkundig en vriendelijk
erg vriendelijk en deskundig advies
Super goed
Goede uitleg over wat er gedaan wordt aan de auto
evt. wijzigingen in de afspraken worden zeer flexibel opgelost.
Goed gecommuniceerd over de auto, netjes en vriendelijk personeel.
vakkundig en snelle serviceKlant vriendelijk.
Jammer dat bij de auto geen onderhoudsboekje en gebruiksaanwijzing Zat( tweedehandse auto)
Goed geholpen
Jongens van vingerhoets en natuurlijk heel het team, ga zo door!
Bij aflevering alle tijd voor goede uitleg
Onderhoud en reparaties zijn transparant gecommuniceerd en naar volle tevredenheid uitgevoerd.
De auto is na de onderhoudsbeurt netjes afgeleverd. Alle afspraken zijn keurig uitgevoerd.
goed behandeld
Ondanks de drukte toch de auto op korte termijn kunnen maken! Top!
nvt
Klantvriendelijk en vooral zeer betrouwbaar!! Je bent nog een ėchte klant en geen nummer bij Vingerhoets.
Goede ontvangst werk goed uitgevoerd auto netje`s gewassen
de auto wordt opgehaald en weer teruggebracht naar Hilvarenbeek.Helemaal geweldig, prima service. Ook wordt er gebeld als er hogere kosten zijn.
Mijn ervaring is dat je er goed, deskundig en heel vriendelijk geholpen wordt. Er wordt meegedacht en naar je geluisterd
Goede en duidelijke afspraken Er wordt na controle gebeld met de cliënt wat er eventueel aan het voertuig moet gedaan worden of wat nog even kan worden uitgesteld.
Sinds mijn eerste auto van jullie in 1975/1976, heb ik alleen maar lof over jullie bedrijf