Vakkundig en betrouwbaar
Zie boven
Aardig personeel Concrete afspraken Doen wat ze zeggen Denken met klant mee
Niets is te veel Keurig netjes behandeld
Een hele nette occasion gekocht. Erg tevreden over de hulp en service. De auto is netjes afgeleverd en er wordt op alle mogelijke manieren met je mee gedacht.
Omdat jullie niet meer in Diessen zitten, super goede ophaalservice! Fijn dat jullie eerst bellen voordat jullie iets repareren, zodat je weet hoe veel het gaat kosten.
Ben niet voor niets al ca. 35 jaar klant van dit bedrijf, waar je meer als familielid dan als klant wordt behandeld en je nooit het vel over de oren getrokken zal worden!
Betere service en onderhoud bestaat niet.
Er wordt contact opgenomen i.v.m. meerkosten
Auto weggebracht voor reguliere controle en APK-keuring. Vooraf duidelijke prijsopgave. Goede reparatie en heldere facturatie zonder verrassingen.
Uitstekend op alle gebied.
Altijd correct volgens afspraak.
Het was voor mij de 2de keer dat ik een auto heb gekocht bij jullie. De service is uitstekend. De ingepakte auto en de bos bloemen maken het gewoon compleet.
Vanaf de eerste melding dat de wagen gekeurd moest worden tot aan het wegrijden na de keuring was het prima geregeld.
Prima persoonlijk contact en prima service
Goede afstemming met de klant wanneer de auto weer klaar is en wat er aan de auto is.
alles in goed overleg
Voor de apk-keuring en onderhoudsbeurt werd onze auto 's avods om 18:30 u. volgens afspraak afgehaald en de volgende avond op dezelfde tijd weer 'thuisbezorgd'. Omdat de achterbanden aan vervanging toe waren, werd ik hierover gebeld. Men noemde de totaalprijs, waarmee ik akkoord ging.
ik ben tevreden
je bent hier nog echt klant en geen nummer, ze kennen hun klanten, vriendelijke behandeling, goed overleg en advies over te doen reparaties
Zoals altijd helemaal tevreden
Bij aankoop van een auto, zijn we goed geholpen, ook bij de service bij het afhalen van de auto was TOP. ... rest weten we nog weinig van de firma Autobedrijf Vingerhoets, maar aan de beoordeling cijfers te zien en te lezen, dan is de firma auto bedrijf Vingerhoets een echte AANRADER.....
alles volgens afspraak en volgens verwachtingen.
Perfect ; ook al vergeet men is wat.
auto thuis 's morgens ophalen en 's avonds weer keurig terug brengen is TOP Ook goede uitleg wat er gedaan moet worden en waarom.