Afspraak en ontvangst goed uit leg van de gebeurtenissen en de evt bij komende dingen die er bij komen om die eerst te communiceren met de klant. Zeer goed.
Goed geholpen en goede uitleg
alles prima geregeld van afspraak maken tot en met de afrekening niks te klagen
Zoals afgesproken
Service van Brabants niveeau
Transparant, eerlijk en redelijke tarieven. En goede heldere communicatie.
Sinds een paar jaar brengen wij beide auto's hierheen voor onderhoud. Zeer tevreden.
zie boven
Klantvriendelijke benadering, deskundige vakmensen
Storing in stroomcontact met aanhanger. Computer die licht aanstuurt is 'opgeblazen'. Ik werd direct geholpen. Computer werd vervangen.
Klantvriendelijkheid heel hoog en echt ALTIJD goed geholpen
Ik ben prima geholpen bij Vingerhoets,daarom kom ik er al jaren lang, een prima service en kundig personeel.
goed bereikbaar om afspraken te maken. altijd vriendelijk,de koffie staat klaar tijdens het wachten.
Kosten ophalen en niet eens een leenauto nodig gehad niet vergoed . Terwijl het een fout van Peugeot is
Luisteren, adviseren, helpen, snelheid van handelen, mens vriendelijk!
Goed overleg voor de te maken kosten en advies m.b.t. verbruik banden. Achterlicht werd kosteloos gemaakt aangezien men aangaf dat deze door fout hun zijde kapot was gegaan.
Onze Peugeot is bij ons opgehaald en netjes APK gekeurd weer terug gebracht. Tevens grote beurt uitgevoerd.
Zoals altijd deskundig geholpen, en klantvriendelijk
Fijne ervaren en gezellige vakmensen. Helemaal Top!!!!
Mijn eerste bezoek aan dit bedrijf heeft een goede indruk gemaakt bij mijn. Netjes opgeruimde showroom. Vriendelijke ontvangst en de balie medewerker gaf mij professioneel en kundig uitleg en advies over mijn probleem met de auto.
Ik was vooral blij met het grondig schoonmaken van de auto zowel van buiten maar vooral va de binnenkant. Bedankt voor alles
tevreden
De hartelijkheid, deskundigheid, en klantvriendelijke instelling was, zoals altijd, weer top.
Ik had een accuut probleem met de auto. Ik ben direct en correct geholpen. Dat was zeer positief. Ik beveel deze garage zeker aan.
Kwaliteit en prima service. Goede communicatie en flexibiliteit bij onverwacht extra werk