Servicebureau is goed uit gevoerd. Prettig ontvangst en afhandeling. Alleen was nu onze auto niet gewassen. ( resultaten uit het verleden, geen garantie voor de toekomst. )
alles volgens afspraak en er wordt pro actief meegedacht
Of het nu om onderhoud of de aanschaf van een andere auto gaat, je weet dat je bij de firma Vingerhoets goed advies krijgt en weet dat je veilig de weg op kan.
goed advies en vriendelijk
Super team, hebben mij overal goed mee geholpen. Dankjewel .
Goed meedenken voor een oplossing Snelle service Goede prijs Behulpzaam
Positieve ervaring met APK en onderhoud. Denken goed mee om turbo-storingsprobleem op te lossen.
Heldere communicatie en overleg. Inventief en creatief in het oplossen van minder voorkomende storingen. Vakmanschap !!
Eerst kijken wat er is dan contact maken daarna maken.
Ik word altijd goed en vakkundig op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik sta nooit voor verassingen en ik word zeer vakkundig geholpen. Ik krijg altijd een blij gevoel als mijn auto door dit bedrijf in orde is gemaakt!
Prima!
Heldere communicatie, goede service, woord houden.
zie hierboven
Zeer fijne ervaring om bij zo.n goed bedrijf zaken te kunnen doen !!
altijd prettig te ervaren dat ze er staan als de nood aan de man is.
Beloften goed nagekomen
Goede accurate voorlichting wat betreft werkzaamheden.
Super dat de auto gehaald en gebracht wordt. super klantvriendelijk.
Goed persoonlijk contact en aandacht. Dat maak je niet vaak mee vandaag de dag.
Betrouwbaarheid gekoppeld aan vakmanschap
Herhaling vatbaar
Bedankt voor de snelle service! En de mooie bloemen bij aflevering
Mijn auto begon ineens te stotteren. Gelijk zonder afspraak naar Vingerhoets gereden. Werd gelijk geholpen en kon direct gemaakt worden. Echt een super service.
Leuk bedrijf en zeer klantvriendelijk