Werd correct behandeld en was afgesproken werd perfect uit gevoerd.
Deze is perfect en zoals als het moet zijn, ik ben zeer tevreden
Ophalen auto bij ons thuis en weer afleveren, en intussen de auto behandelen/repareren gaat fantastisch.
Goede service. Klantvriendelijk.
Goede ontvangst deskundig geholpen en goede uitleg van de werkzaamheden.
Zie boven
Heel fijn geholpen door meneer Vingerhoeds. Vriendelijk en oprecht een prettige ervaring.
Fijne garage, vriendelijke mensen met veel ervaring. Komen afspraken altijd na! Geen lange wachttijd.
Tijdig en vakkundig werk
Goede service en kwaliteit staan bij hun voorop.
Mijn vrouw en ik waren blij verrast heel gemoedelijk maar natuurlijk ook zakelijk.
Fijn dat mijn auto weer onder controle bij jullie is geweest en ik er weer een aantal kilometers mee kan rijden. Dank jullie wel. Groeten, Kristel
Perfect geholpen zoals we gewend zijn van Vingerhoets
Fijne ervaring om zaken mee jullie te doen
Alles goed geregeld.
Kon auto meteen brengen nadat deze een storing aangaf, auto had veel gebreken die binnen een dag opgelost waren na overleg over de prijs. Hebben ze mijn auto nog gratis gewassen....das toch lief
Fijn! Tevreden over de service
Uitstekend geholpen. Afspraken werden keurig nagekomen.
Snelle service, Vakkundig en Vriendelijk
Het was weer als van ouds, goede service, eerlijke voorlichting en nu hopen dat er weer goed vervangend autootje voor me wordt gevonden, nu dit ouwetje toch nog 5 jaar geweldig heeft gereden, dankzij de goede zorgen van Vingerhoets.
Goede service afspraak goed nagekomen
Ik ben al meer dan 45 jaar klant van deze garage.
Kom er al ruim 30 jaar Altijd zeer goed geholpen Denken mee, bieden oplossingen Menselijk en eerlijk