Super bedrijf en fijne medewerkers
Afspraak wordt correct behandelt en zeer goede service
Snelle goede service
Snelle goede service
Snelle en goede service
Snelle en goede service
Zeer tevreden snelle service en zeer vriendelijk. Ben heel erg blij dat ik voor deze garage heb gekozen. Vriendelijke groet Hans van mill
Duidelijke uitleg wat er moet gebeuren en hoeveel het kost.
Super tevreden over de aanschaf van een auto. Echt een top bedrijf.
Super tevreden over de aanschaf van een auto. Echt een top bedrijf.
Vriendelijke en deskundige medewerkers en een prima service
Na een eerste warm welkom met een kop koffie en een beknopte uitleg over de auto een prettige testrit kunnen maken. Na de testrit een goede duidelijke uitleg over het nemen van de vervolg stappen zodat er ook na het ophalen van de auto legaal mee gereden mag worden. En zelfs ook met de aanschaf van een 2e hands wagen een officiële onthulling en een bos bloemen. Je merkt dat je gewaardeerd wordt!
Ik ben correct geholpen, en er is ook gebeurd wat is afgesproken.
Eerste keer daar gewenst beteen een goed gevoel.
Het is fijn om hier klant te zijn. Vriendelijke en deskundige medewerkers en een geweldige service.
Fijn om hier klant te mogen zijn. Vriendelijke en deskundige medewerkers en een geweldige service.
Goed meegedacht
Ik ben goed geholpen, en wat er was afgesproken dat is perfect gebeurd.