Heldere communicatie, goede service, woord houden.
zie hierboven
Zeer fijne ervaring om bij zo.n goed bedrijf zaken te kunnen doen !!
altijd prettig te ervaren dat ze er staan als de nood aan de man is.
Beloften goed nagekomen
Goede accurate voorlichting wat betreft werkzaamheden.
Super dat de auto gehaald en gebracht wordt. super klantvriendelijk.
Goed persoonlijk contact en aandacht. Dat maak je niet vaak mee vandaag de dag.
Betrouwbaarheid gekoppeld aan vakmanschap
Herhaling vatbaar
Bedankt voor de snelle service! En de mooie bloemen bij aflevering
Mijn auto begon ineens te stotteren. Gelijk zonder afspraak naar Vingerhoets gereden. Werd gelijk geholpen en kon direct gemaakt worden. Echt een super service.
Leuk bedrijf en zeer klantvriendelijk
Zie boven
Er zijn fijne en behulpzame mensen die je helpen en hun vak goed verstaan. Alles is er goed geregeld
Duidelijke communicatie, bellen voordat er zaken worden uitgevoerd.
goede service, duidelijke uitleg, goede ontvangst
De auto wordt netjes thuis opgehaald en weer terug gebracht. IK ben heel tevreden over hoe de werkzaamheden hebben plaatsgevonden.
Weer goed geholpen door Vingerhoets Bladel.
Eerlijk en snelle service.
helemaal perfect
Wij hebben meerdere keren een bezoek gebracht. Steeds werden wij zeer vriendelijk ontvangen. Na ons laatste bezoek hebben wij een nieuwe auto gekocht. Er werd met ons meegedacht en vooral zijn wij te spreken over de deskundigheid.
Mijn auto gaat altijd naar Vingerhoets. Eerst in Diessen, nu in Bladel. Een zeer vriendelijke monteur heeft mijn auto opgehaald en na het onderhoud weer teruggebracht. Zodoende hoefde ik niet in het noodweer van huis. Echt geweldig!
Klantvriendelijkheid kost geen geld, dat ben je of niet. Bij Vingerhoets zijn ze dat wel. Nu voor een 2e hands erbij, straks terug voor nieuw, dat staat al in de agenda.