Heb hier mijn auto gekocht en hij heeft net zijn jaarlijkse onderhoud gehad. Dit is de eerste garage in regio Eindhoven waar ik ben geweest waar men mij recht in de ogen kijkt en als een gelijke behandeld. Niets neerbuigends en geen mansplaining. Als vrouw is deze ervaring helaas vrij uniek. Dus 100 punten voor Vingerhoets!
Er wordt rustig de tijd genomen om alles goed te bespreken. Goed service. En de auto is daarna ook snel klaar om opgehaald te worden. Prijs/kwaliteit is dik in orde.
alles volgens afspraak verlopen
Duidelijke afspraken vooraf.
Prima en vakkundige service. Duidelijke communicatie
Geweldig goed behandelt fijne garage !!gr adrie
Zeer vakkundige en snelle service. Zeer goede communicatie over wat voor onderhoud/reparaties nodig zijn met goede inschatting van de kosten.
servicegericht, goede communicatie en afspraken en prima dienstverlening
Ik word prettig geholpen. Afspraken zijn in overleg gemaakt en er wordt snel geschakeld als er bijv een artikel niet beschikbaar is.
Uitstekend. Deskundig, Klantgericht, Prettige bemanning.
Gemoedelijke sfeer, oude Vingerhoets (Diessen)gevoel komt hier zeker boven drijven, fijn dat er nog zulke bedrijven zijn.
Goed geholpen
prima service; je kunt makkelijk afspraken maken binnen je eigen voorkeuren. Denken mee in wanner welk onderhoud moet worden uitgevoerd.
Goed, vooral heel vriendelijk en gedienstig.
Goed advies,en meedenken ook in het voordeel van de klant
In 1997, 26 jaar geleden, kwam ik voor het eerst bij garage Vingerhoets en ik hoop de komende 26 jaar ( of langer ) ook dit nog te mogen blijven doen.
zeer vakbekwame monteurs, goed overleg over de reparatie en de kosten,geen onnodige kosten
Hiud je op de hoogte van de dingen die moeten gedaan worden.
Alles precies volgens afspraak en naar volle tevredenheid.
Over alles mee denkend en behulpzaam.
Goed, netjes en adequaat behandeld.
Goed en correct Het was voor een kleine beurt. Alles snel en goed afgehandeld.
Super goed en snel geholpen Altijd vriendelijk en attent.