Rustig en eerlijk
Correct behandeld en het komt heel vertrouwd over
goede afspraken.
Ben goed geholpen koffie staat klaar
Goede service, vriendelijk personeel en snel een afspraak in te nu plannen.
Reden dat ik nog altijd Peugeot rij is wegens garage Vingerhoets
Goede service zelfs mijn auto was nog gewassen.
Mijn klachten/opmerkingen werden zeer serieus genomen en ze hebben alles naar volledige tevredenheid opgelost. Ook advies over het huidige onderhoud werd ná inspectie vervolgens telefonisch besproken zodat ik altijd precies weet wat er gedaan wordt en tegen welke kosten. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.
Fijne mensen goede uitleg kortom prima garage
Heb vorig jaar daar een auto gekocht en ben er super tevreden mee. Heel jaar zonder problemen gereden nu binnengebracht bij de garage en met een kleine beurt weer naar buiten. Vriendelijke en eerlijke mensen.
Ontzettend goed
Mijn vorige auto werd altijd goed onderhouden. Service was prima. Totdat ie "op" was. Ga er van uit dat dit met mijn huidige auto ook zo zal zijn.
Super goed geholpen met het repareren van onze auto. Meedenkend tot een goede reparatie!
Altijd vriendelijk hulpzaam goede uitleg
Service is prima. Denken mee! Eerlijk advies,
Al heel wat jaren klant bij Vingerhoets. Nooit iets op aan te merken. Super tevreden. Bovendien is iedereen altijd erg vriendelijk en behulpzaam.
Zeer goed en vriendelijk
echt een aanrader ..heel superrr goed ..
Prima!
Het is heel makkelijk om een afspraak te maken. Dit kan digitaal of telefonisch, maar digitaal is het makkelijkst. De service is prima en je weet zeker dat je auto in orde is als je deze weer meeneemt.
Klantgericht, deskundig
Na mijn telefoontje kon ik direct komen , en binnen een kwartier was het euvel geklaard.
Ik ben erg tevreden over alle service
Bedrijf denkt mee, reageert proactief en geeft me vertrouwd gevoel.