Fijn bedrijf. Goed geholpen. Alles netjes in orde gemaakt. Vanaf begin tot eind perfect.
Wederzijds oprecht en perfecte voorstel gekregen, wat tot aanschaf occasion heeft opgeleverd.
Was prima Vlotte service
Deze garage heeft zeer kundige mensen in dienst die met aandacht en zorg samen met de klant op zoek gaan naar een passende auto en daarbij oprecht blij zijn als dat lukt. Ik ervaarde totaal geen opdringerig gedrag vanuit de garage om perse te moeten kopen. Ook de afhandeling verliep heel soepel en tevreden. Hier staat service hoog in het vaandel!
Alles precies zoals verwacht
Tijdens de APK keuring een kapotte uitlaat geconstateerd. Meteen actie op ondernomen, mij geïnformeerd over kosten en direct nieuwe uitlaat besteld. 's Middags meteen gemonteerd en ik heb een leenauto mee gekregen. 's Avonds kon ik de auto al weer ophalen. Chapeau !!
In Hapert "klapband" , op "3 wielen" doorgereden naar Vingerhoets . Aldaar DIRECT nieuwe band er op en rijden maar weer ... Service zoals het hoort , maar wat je zelden tegenkomt .
Uitstekend!!
Altijd een fijne ontvangst en een goede service.
Duidelijk antwoord op vragen Snel bezorgd Zeer goed
Je word gehoord en snel geholpen geven goed advies.
Zeer vriendelijk personeel goede sevice.
Top verzorgt van begin tot eind. Joep en zijn team hebben ons perfect geholpen en goed verzogt alles was direct geregeld. Fijne communicatie en duidelijk. Toppers!
Het is heel gemakkelijk om via de site een afspraak te maken. Op de dag zelf hebben wij de auto gebracht, en alle werkzaamheden zijn op dezelfde dag uitgevoerd. Kon niet beter.
Kundig en vertrouwd met supergoede service.
zoals ik gewend ben ,altijd vriendelijk en goed werk afleveren
Goed geholpen, tijdig op de hoogte gebracht van bijkomende kosten zoals nieuwe banden, vullen airco. Alles netjes in orde gemaakt!
Prima service en deskundigheid
Altijd goede service
goede service en duidelijk communicatie. makkelijk een afspraak te plannen en een goede service
Elk contact, maar met goede auto is dat maar af en toe, is altijd plezierig en de hulp, indien nodig, is efficiënt en plezierig. Bij Vingerhoets weet je dat je auto in goede handen is!
Snel geholpen Fijne ambiance Prijs kwaliteit; oké
Vriendelijk, behulpzaam en ze denken met je mee. En niet onbelangrijk hele goede communicatie omtrent de kosten.
Vertrouwd bedrijf, fijne mensen die met je meedenken. Een heldere communicatie en alles is weer tip top in orde!
Het is alsof de auto net uit de fabriek afkomstig is. Ik ben dus zeer tevreden over het resultaat!