Snelle en deskundige service.
al jaren gaan we naar deze garage ,altijd vriendelijk en goede sevice
Goede service en deskundige hulp.
als goed
Goede service en kwaliteit staan bij hun bovenaan. Klantvriendelijkheid is erg goed
Snelle service, er wordt meegedacht en je wordt goed en deskundig geholpen.
tijdig geattendeerd op noodzaak APK keuring Via mail kon snel een afspraak worden gemaakt. Prima geïnformeerd over de noodzakelijke werkzaamheden en de hieraan verbonden kosten. Kon auto op de afgesproken tijd weer ophalen
Sinds kort trotse eigenaar van een mooie Peugeot. Keurig netjes te woord gestaan en al mijn vragen beantwoord. De proefrit gaf de uiteindelijke doorslag. Happy !!!
Prima geholpen
top service en goede communicatie
Geven goede adviezen bij problemen en denken mee Erg fijn om mee te maken
Onze auto was toe aan een onderhoudsbeurt en APK en werd opgehaald en weer teruggebracht. Prima service en vriendelijke en deskundige medewerkers.
Vriendelijk en goed geholpen.
X
fijne garage om te komen, vriendelijke ontvangst, goede service, duidelijke uitleg over de opdracht
Vertrouwen
Na een storing op afstand goed geholpen. Daarna dezelfde dag gerepareerd en leenauto gekregen
Heb al zeker 20 nieuwe auto's bij Vingerhoets in Bladel gekocht En dat is een groot vertrouwen dacht ik
Iedere keer weer goed
Ik wordt altijd snel geholpen!!
ik kan met mijn vragen over de auto altijd terecht
Heel fijn en heel goed contact heel fijne garage
Het is een heel leuk bedrijf, waar je nog als klant gewaardeerd wordt. Het zijn deskundige vriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden. Hans
Prima.
Volgens afspraak geholpen, duidelijke communicatie vooraf en op de dag zelf.