Prima service en vakkundigheid
Alles gaat in goed overleg zoals dat hoort al 35 jaar denk ik dus wat wil je nog meer.
altijd vriendelijk, de tijd nemen, uitleg geven en net dat beetje meer. Zoals bij de leenfiets (tijdens apk en beurt auto) het zadel omlaag zetten zodat het voor mij prettiger fietst
Service en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd
Vriendelijk, behulpzaam, eerlijk advies en nooit opdringerig.
Top bedrijf met uitstekende kennis en service
Ons goed te woord gestaan
Alleen maar positief overVingerhoets. Snel, kundig, hele fijne communicatie ook.
Altijd vriendelijk en een goede service en kwaliteit
Prima service, snelle afspraak in te plannen, heldere uitleg
Zeer klantvriendelijk en meedenkend personeel. Jaagt klant niet op onnodige kosten. En ben al jaren zeer tevreden. Hier staat service bovenaan.
Fijn autobedrijf. Vorig jaar auto gekocht bij Vingerhoets. Contact was zeer fijn. Ook de vervolgafspraken over onderhoud verliepen zeer goed.
Hebben tijd voor de klant, zijn eerlijk over de reparatie van wel of niet laten repareren.
Vriendelijk, duidelijke communicatie over de kosten., gezellig.
Wat een fijn bedrijf en wat een vaardige mensen daar!!!
Snel geholpen.vriendelijk en bekwaam personeel
Klant is koning, prima service
Goed geholpen. Mijn band was kapot en moest vervangen worden. Band besteld en dag erop gemonteerd! Super snel weer onderweg!!
aanrader ..heel snel geholpen met stukken raam mechanisme
De monteur reageerde vriendelijk, rustig en kundig. Het meedenken van de baliemedewerker kan ik ook zeker waarderen.
De auto en de verkoopservice waren perfect. Bedankt voor het eerlijke advies. Vingerhoets heeft genoeg jonge goede auto's te koop.
Prima geholpen vriendelijke medewerkers.
Enorm goede service, vriendelijk en kundig personeel, prijs eerlijk vantevoren gedeeld. Mooie leenauto
...
Goede service. Snel geholpen.