Kom woorden tekort
Goede service, bellen netjes zoals afgesproken en kunt er snel terecht.
Klantvriendelijk , Begripvol, behulpzaam ! Een tevreden klant
Fijn dat er bedrijven zijn die transparant werken en de mensen op de eerste plaats zetten .
Snel en duidelijk wat en waarom er een vervolg afspraak komt
De dag van vakantie is de airco kapot gegaan. Sochtends om 10:00 gebeld en dezelfde dag nog gemaakt! We hadden verwacht meer te moeten betalen I.V.M. spoed maar ook dat was niet aan de orde.
N.v.t
Goed advies, korte lijntjes en afspraken worden nagekomen.
Vrij hoge rekening ontvangen. Ik heb niet het gevoel dat jullie met mij meedenken. De monteur die mij hielp, daartegenover deed dat wel. Maar volgens mij had hij niks te zeggen.
Deze review verdiend een uitleg vanuit ons. Op zaterdagmiddag werden wij gebeld dat de motor tijdens het rijden ineens stil viel. Na telefonisch enkele gerichte vragen te hebben gesteld, was het voor ons duidelijk dat de brandstoftank waarschijnlijk leeg was gereden. Om geen onnodige kosten te maken is er gevraagd of er pechhulp op de auto zit en of dat er iemand in de omgeving was die een jerrycan benzine kon brengen. Beiden was helaas niet het geval. Ondanks dat wij erg druk waren, de werkplaats al gesloten was en de service ambulance vol hadden liggen voor het centrum evenement “Bladel on Wheels” zijn wij na overleg direct ingestapt om een jerrycan benzine te gaan tanken en vervolgens buiten het dorp de auto te voorzien van enkele liters benzine. Probleem opgelost. In onze beleving hebben wij telefonisch direct de juiste diagnose gesteld. Totaal hebben wij, inclusief de 5 liter benzine, €50,- incl. Btw in rekening gebracht. Mogelijk was wachten op pechhulp met 28 graden Celsius, om vervolgens ter plaatse voor meer dan €150 lid te worden, een betere optie geweest. Wij kunnen niet begrijpen dat wij geen aanbeveling verdienen terwijl wij binnen 30 minuten, buiten de openingstijden van onze werkplaats om, de situatie adequaat tegen een marktconforme vergoeding hebben opgelost. Deze zeer lage beoordeling betreuren wij dan ook ten zeerste.
Afspraak maken ging vlot. Uitvoering beurt prima!
Ben tevreden
Afspraak gemaakt voor onderhoudsbeurt, keurig gebeld over de geschatte kosten en wat er vervangen moest worden. Bij ophalen van de auto uitleg over de factuur.
Wij worden altijd goed geholpen door Joris en zijn team ! Altijd vakkundig advies.
Snelle service mee denken en vriendelijk.
Snelle service
Garage Vingerhoets is een familiebedrijf waar ik al zeker 50 jaar klant ben. Ik heb ontzettend veel vertrouwen in het bedrijf dat al door de 4e generatie wordt geleid.
Was snel geregeld en goeie prijs.
Al jarenlang prettige ervaring
Jarenlang klant, ondanks verhuizing naar andere woonplaats. Dat zegt genoeg !
Deskundig vriendelijk personeel
Ik ga altijd nog vanuit Tilburg naar Bladel om dat ik Vingerhoets vanaf het begin in 2000 een goed gevoel heb. Ze zijn betrouwbaar Doen niks wat niet nodig is en zijn heel duidelijk wat wel nodig is Een heel fijn bedrijf
Mijn ervaring is goed, mijn auto werd altijd goed verzorgd en als een nieuwe terug gebracht,! Wim
Goed geholpen
Na aankoop van nieuwe auto vorstelijk ontvangen bij het ophalen hiervan. Daarna vriendelijke en duidelijke uitleg over het gebruik van de auto.