Goede service. Goed geholpen.
Al diverse keren direct en goed geholpen
Kregen alle tijd om proef te rijden en de auto goed te bekijken. Ga op 1 novermber de auto ophalen en weet dis nog niet hoe de verdere service is maar heb daar wel vertrouwen in.
Duidelijke communicatie, doen wat ze zeggen. Aanrader!
update navigatie volgens afspraak,koffie is lekker
Wederom eerlijk advies en snel geholpen!
Ik correct, ze doen ook wat afgesproken is. Wat ik vooral fijn vind is dat ze als er meer aan de hand bij een onderhoudsbeurt is contact opnemen om te overleggen.
Elk bezoek aan Vingerhoets is prettig. Of het nu gaat om advies, een reparatie of simpelweg een babbeltje. Er is altijd tijd en ruimte om je te woord te staan en dat alles met een glimlach! Echt een top bedrijf met kundige werknemers. Ga zo door jongens!
Het was mijn eerste ervaring met garage Vingerhoets. Erg aardig en behulpzaam. Keurig een telefoontje over de nodige werkzaamheden die geconstateerd werden. Auto eerder brengen en later ophalen was geen probleem.
Mail ontvangen voor de APK, tevens onderhoudsbeurt gedaan, er wordt gebeld als reparatie nodig is, niet dat je achteraf verrast wordt maar keurig in overleg, je krijgt een berichtje als de auto klaar is, personeel is uiterst bekwaam en vriendelijk
Bij deze garage heb ik ervaren, dat Kempische gastvrijheid en klantvriendelijkheid nog bestaat en dat er goed naar de wensen van de klant geluisterd wordt. Ik heb mijn youngtimer Citroën.laten herstellen, en dit naar volle tevredenheid. Ondanks dat ik op 40 kilometer afstand van hen woon, is dit mijn nieuwe onderhoudsadres .
Ik laat jaarlijks de APK uitvoeren in combinatie met de onderhoudsbeurt. Dat gebeurt al die jaren naar volle tevredenheid.
Als je bij de Fa Vingerhoets binnen komt voor advies,reparatie,onderhoud of aankoop ,dan voel je gelijk dat je welkom bent. Mannen ga zo door Groeten, Wim (de sleutel)
Zie hierboven. Zeer tevreden.
Vingerhoets was al mijn garage meer dan 30 jaar geleden. Ik verhuisde, maar wilde deze geweldige garage niet kwijt. Nu kom ik voor mijn beurten 145 km.(file)rijden. Deze garage is zo professioneel goed, zo behulpzaam. Een 10 is niet genoeg voor deze garage!
Mooie, goede wachtruimte. Vriendelijk, eerlijk, goede service. Kom er al lang. Altijd prima behandeld. Toffe garage! Oh ja, en goede koffie......
Klantgericht
Duidelijk, transparant en eerlijk.
Nieuwe banden. GSM aan auto gekoppeld.
Altijd vriendelijk, duidelijke uitleg
Heel goede communicatie mooie offerte wat er gaat gebeuren goede prijs voor je oude auto fijne ontvangts als je een proef rit komt doen
Fijne en meedenkende mensen die hart hebben voor de zaak. Transparant en oprecht!