Het maken van een werkopdracht, de uitvoering en verdere afhandeling zijn wederom prima verzorgd.
Altijd goede service. Ik heb een naam bij Vingerhoets en ben geen nummer.
Op afgesproken tijdstip direct aan de auto begonnen en correct de opgegeven reparatie uitgevoerd.
Vriendelijk en correct!!!
netjes geholpen
Ze hebben mij goed geholpen met het informeren over de auto.
Mijn auto startte een paar keer bijna niet meer. Allerlei foutmeldingen. Ik kwam bij Vingerhoets op de bonnefooi. Er werd meteen gekeken wat het probleem zou kunnen zijn. Accu verwisseld en olie bij gegoten. Ik hoefde geen afspraak te maken en werd meteen geholpen. Top service!
Er werd meegedacht en ik werd vlot en deskundig geholpen. Zeker een aanrader. Prijs/kwaliteit is goed. Je voelt je er thuis.
Al jaren super tevreden over dit autobedrijf. Ze denken echt met je mee in plaats van zomaar dingen te vervangen of hoge rekeningen neer te leggen. Je wordt altijd netjes gebeld vóórdat er extra werkzaamheden uitgevoerd worden, zodat je weet waar je aan toe bent qua kosten. Wat ik vooral waardeer is de eerlijkheid en het begrip. Zelfs als een rekening hoger uitvalt dan verwacht, kijken ze samen naar oplossingen, wat eventueel kan wachten en hoe het betaalbaar blijft. Geen verkooppraatjes, maar gewoon betrouwbaar, duidelijk en klantgericht. Fijn gevoel om een garage te hebben waar je geen nummer bent. Zeker een aanrader!
geen
Uitstekende service van joep vigerhoets, ik word zeker een nieuwe klant van dat bedrijf
Nvt
Voor de eerste keer hier geweest voor een onderhoudsbeurt. Goede communicatie over uitgevoerde werkzaamheden en kosten. Vriendelijk en gemoedelijke medewerkers. Denken mee over kostenbeheersing.
Zijn op elk moment bereid om te helpen.
Goed geholpen!
Enkele weken geleden een nieuwe Peugeot 3008 gekocht en deze is tot in de puntjes toe keurig netjes afgeleverd. Klantvriendelijk en met de bijbehorende service door Joep. Voor ons voelt het hetzelfde als bij garage huijbregts en geven Vingerhoeds het volste vertrouwen en een nieuwe klant erbij.
Vriendelijk en goed geholpen.
Alles volgens afspraak geen verrassingen en een redelijke prijs.
Wij zijn blij met garage Vingerhoets vanwege hun deskundigheid, luisterend oor, vriendelijkheid, beschaafdheid en de heerlijke cappucino.
Goed geholpen
ja
Ondanks drukte toch mijn auto binnen een paar dagen gemaakt.super
Goed geholpen.
Altijd duidelijk vooraf je hebt nooit een verrassing bij de factuur