goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk, gastvrijheid en service uitstekend!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie regeling voor nieuwe klant!\r\nJarenlang al tevreden, goed advies

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In tegenstelling tot wat we gewend waren bij een vorig bedrijf zijn alle mankementen tot nu toe altijd uitstekend verholpen en zijn we ook erg tevreden over de persoonlijke en altijd vriendelijke behandeling.\r\nOver de prijs/kwaliteit verhouding kan ik niet goed oordelen,maar lijkt me redelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf normaal gesproken zeer tevreden. nu zijn ze vergeten te bellen toen mijn auto gereed was.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind de service goed. Ik kan altijd terecht als ik plotseling een defect heb aan mijn auto. Ik heb alleen maar hele goede ervaringen met het bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig bedrijf wat voor de klant klaarstaat!!

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een grote beurt ging er een mm lampje branden in de auto, deze werd nagekeken en er was verder niks mis.. Maar op de rekening stond €23.70 gerekend... Vind ik persoonlijk geen service, aan gezien het lampje na twee dagen alsnog weer brand. Daarnaast heb ik via zon korting dit zie ik niet terug op de rekenig! Heb hier ovet gemailt maar krijg hiet gern reactie op. Daarnaast vond ik de reking als nog hoog in vergelijking met wat ik in jullie asnbiedingsboekje heb gelezen! Graag zou ik wat duidelikheid hier over krijgen! Het is allemaal duur genoeg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring. Uitstekende service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Behulpzaam,vriendelijk, klaar terwijl u wacht, een stapje meer voor het zelfde geld !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd aandacht, service, vriendelijkheid. Straalt rust uit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service en klantvriendelijkhed is perfect.\r\nPrijs geef ik de minst hoge score, omdat dit een reden is dat ik na vergelijking met een andere garage niet altijd bij Smits terecht kom voor onderhoud/reparatie.\r\nDeskundigheid is prima.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed en eerlijk bedrijf waar je auto netjes een beurt of onderhoud krijgt zonder dat ze je proberen op te lichten met allerlei vage reparaties.\r\nHeb je onverwacht problemen staan ze voor je klaar ongeacht de drukte.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, snel aan de beurt en geen onverwachte zaken achteraf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf BETROUWBAAR EN EERLIJK BEDRIJF HEB REEDS VELE GARAGE S EN DEALERS BEZOCHT, MAAR TOCH TELKENS WEER TELEURGESTELD VANDAAN GEKOMEN.\r\nZOLANG IK TEVREDEN BEN KOM IK OOK ALTIJD TERUG BIJ DAT BEDRIJF.\r\n(EEN STUKJE GUNNEN IS ER OOK BIJ.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service en alles geheel conform afspraak

Provincialeweg 7 A

2861EB Bergambacht

Over Smits Auto

Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.