goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kom hier al jaren en heb ook familie, vrienden en kennissen aangebracht. Prima service en hele vriendelijke mensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Misschien niet de goedkoopste maar zeker niet de duurste garage , m.n. het laten zien van de vervangen onderdelen en het meedenken in hoe het goedkoopst de auto te repareren bevalt mij .\r\n\r\nIk kom hier nog wel terug

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Problemen met de auto. Katalysator was defect. Had de auto zo weer terug. Super geholpen, waarbij de prijs van arbeidsloon en katalysator super waren.\r\nKlasse !!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig kontakt piet en zijn werknemers zijn altijd bereid om je te helpen, heb nog nooit gevoeld dat ze eigenlijk geen tijd voor mijn hebben.\r\n\r\nik vind het moeilijk om te zeggen, maar blijft altijd wel erg veel geld kosten, wat niet persoonlijk als aanval bedoeld is hoor, maar ik moet maar vertrouwen dat het allemaal klopt. enerzijds heb ik dat wel, anderzijds is het altijd een groot spanningsveld in ons gezin, soms denken we wel eens hoe zou het zijn om geen auto te hebben en alleen een auto zo nodig te huren...\r\nmaar daar moeten we nog eens diep naar gaan informeren.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik denk , dat elke klant wel eens op of aanmerkingen heeft aangaande een uitgevoerde reparatie/onderhoudsbeurt .\r\nJe krijgt naar mijn mening een beter beeld/meer respons , als deze enquette anoniem zou zijn .Laten we het maar op toeval houden , feit is wel ,\r\ndat ik inmiddels verschillende auto\'s heb laten keuren - repareren - onderhouds-\r\nbeurt , en elke keer liepen de kosten erg hoog op .Ik ben zelf 20 jr. automonteur\r\ngeweest , en ervaar dat er bij geringe slijtage aan - vooral - apk - plichtige -\r\nonderdelen , al heel snel vervangen / vervangen geadviseerd wordt ,ook als het betreffende onderdeel nog geen apk - afkeur betreft .\r\nDaardoor denk ik erover om het voor de volgende jaarlijkse apk reparatie - onderhoudsbeurt eens bij een ander garage-bedrijf te proberen .\r\nIk had jullie bij een kennis aangeraden , en deze had helaas dezelfde ervaring .

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, snelle en vriendelijke service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb Smits Auto\'s gekozen als mijn garage voor alle auto gerelateerde dingen.\r\nIk heb mijn keuze toendertijd gemaakt op basis van andere zeer positieve klant-ervaringen.\r\nHet feit dat Smits Auto\'s wat verder van mijn woonplaats ligt (45km) is voor mij geen probleem als de garage maar betrouwbaar is en goede service verleent. En dat zit bij Smits Auto\'s wel goed!\r\nJe wordt er als klant persoonlijk behandeld en niet als nummer zoals bij sommige grote merk-garages. En ze denken graag met je mee als je met een probleem zit.\r\nKortom, ik ben een zeer tevreden klant en raadt Smits Auto\'s iedereen aan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend, klantvriendelijk, vakkundig en stipt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. Duidelijke afspraken, die ok worden nagekomen. Goed overleg over wat er wel of niet moet worden uitgevoerd. Vriendelijk personeel.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben perfect op een onverwacht moment geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd redelijk tevreden over service en onderhoud.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top. Goede service, vakmanschap, doen altijd hun best.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Smits auto bedrijf en zijn medewerkers (én eigenaars :-) ) staan voor mij gelijk aan BETROUWBAARHEID. Ik kom er al jaren. Ik heb van auto\'s geen verstand en vaar blind op hun deskundigheid etc. Ze hebben mijn vertrouwen nog nooit beschaamd en vandaar dat ik deze goede beoordeling wil geven. Voor de prijs/kwaliteit heb ik een 7 ingevuld want daar heb ik echt geen zicht op. Deskundigheid en service een 9 want na een onderhoudsbeurt of reparatie hoefde ik niet één keer terug omdat er iets niet goed was. Verder zijn ze altijd heel vriendelijk. Kortom: wat mij betreft : is dit de garage van Bergambacht.

Provincialeweg 7 A

2861EB Bergambacht

Over Smits Auto

Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.