perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd open en eerlijk over de kosten. Toen onze band lek was en wij een kwartier voor sluitingstijd belden, bleef de manager op ons wachten om nog na sluitingstijd onze band te repareren zodat wij de volgende dag (zondag) weer veilig de weg op konden. Service met een hoofdletter S!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service , lekker vlot en duidelijk over te verwachten kosten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is direct duidelijk dat je hier met een familiebedrijf te maken hebt, ondanks het feit van meerdere vestigingen.\r\nIk ben nu 6 jaar vaste klant bij de vestiging in Waddinxveen de openheid van zaken, is hier ongekend de klant staat bij hun op nr. 1 hun denken uitsluitend en alleen aan lange termijnvisie die bij een familiebedrijf zo kenmerkend is. \r\nRecht voor zijn raap en recht door zee, zo zou ik hun willen omschrijven, mijn zoon en schoondochter zijn inmiddels ook vaste klant.\r\nPrijs-kwaliteit verhouding is naar mijn mening heel goed, bij eventuele bijkomende kosten tijdens onderhoud wordt je altijd keurig gebeld voor toestemming of het nu om € 10,- of € 1000,- gaat.\r\nKortom een absolute aanrader voor potentiële klanten. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al enige jaren klant bij dit bedrijf, althans het filiaal in Capelle aan den IJssel, waar service echt nog met een hoofdletter S geschreven wordt. \r\nDe communicatie open en eerlijk, van te voren wordt duidelijk vermeld wat de kosten ongeveer gaan worden, vallen vaak lager uit. Mocht er onverhoopt toch extra kosten zijn, neemt men contact op om het duidelijk uit te leggen. \r\n\r\nKlant vriendelijkheid is ook zeer zeker aanwezig, echt een aanrader om hier naar toe te gaan. \r\n\r\nOok als je tussendoor belt met een urgent probleem wordt er vaak dezelfde dag nog naar gekeken en gezocht naar een wenselijke oplossing. \r\nEn heb je een vraag en/of storing aan je auto zijn ze ook in staat je telefonisch te helpen. \r\n\r\nIk kan niet anders zeggen dan voor onderhoud/ service kan je hier gerust terecht. \r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service,kwam \'s ochtends zonder afspraak met kapotte remmen bij de garage aan,deze konden \'s middags direct gemaakt worden,nadat mij wat verteld werd wat het ging kosten..voor die paar uurtjes kreeg ik een leenauto mee die mij niets kosten,kortom...perfecte garage!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, en snelle service! Band dezelfde ochtend nog gerepareerd.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima, flexibel, meedenkend, goede prijs/kwaliteit verhouding

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring.\r\n\r\nIn onderstaande tabel ga ik er van uit dat cijfer 1 slecht is en 10 uitmuntend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfecte service. Super vriendelijke mensen en klantgericht. Komen met eerlijk advies en houden je goed op de hoogte van de werkzaamheden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk advies en scherpe prijzen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon goed en gedegen

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, Ad-hoc hulp bij kleine storingen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel goed. Persoonlijk contact, servicegericht en goed inlevingsvermogen.

Provincialeweg 7 A

2861EB Bergambacht

Over Smits Auto

Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.