perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb uitsluitend goede ervaringen met Smits auto\'s Waddinxveen , uiterst vriendelijke medewerkers, super klantvriendelijk en altijd deskundig advies

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage waar ze hun beroep met liefde en grote vakkundigheid uitoefenen en ook de wensen en belangen van de cliënt hoog in hun vaandel hebben staan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij de aankoop van occasion ben ik uitstekend voorgelicht en heb een prachtige auto gekocht. De benadering was zeer persoonlijk en zakelijk. Ik kan dit een ieder aanbevelen.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Smits Auto\'s is echt een hele fijne garage. Wij gaan altijd naar de vestiging in Capelle aan den IJssel en worden hier altijd super geholpen. Ze denken met je mee, bellen netjes van te voren over de problemen en hoe die het beste verholpen kunnen worden. Echt een topbedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het airco-systeem laten reinigen. Het ging soepel, ik word snel en goed geholpen. En het duurde ook niet lang. Super! Ik ben tevreden. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Die ervaringen in een lange reeks van jaren zijn prima.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en flexibel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb meerdere goeie ervaringen met Smits Auto s Waddinxveen.\r\nManager en monteurs zijn enorm gedreven om een goed produkt af te leveren.\r\nKlantvriendelijk bovendien.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk en behulpzaam en zeer ter zake kundig! Je kunt aan hun je auto met een gerust hart toevertrouwen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima garage professioneel en persoonlijk.\r\n\r\nJammer dat het telefoonnummer nog steeds is afgeschrermd dit vind ik onvriendelijk

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al vele jaren bij Smitsauto vaste klant. Omdat wij veel kilometer maken naar onze B&B in Frankrijk, betekend dat het onderhoud van de auto\'s goed moet zijn. Altijd staat Smits auto Waddinxveen weer gelijk voor ons klaar en doen hun best alles weer op tijd klaar te hebben.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf waar kom je dat nog tegen eerlijk advies uit de mond van mensen die betrouwbaarheid uitstralen en ook waarmaken. ik kom al jaren bij dit bedrijf ..auto daar gekocht en in onderhoud,,,dit alles tot mijn volle tevredenheid.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service. Kreeg een auto mee toen mijn auto een beurt met distributie riem vervangen moest worden. Auto netjes gewassen en uitgesoftzuigd \r\nSuper hoor

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is een erg vriendelijk autobedrijf. Ze denken met je mee en adviseren je wat je het beste kan doen, ook denkend aan de kosten die het met zich mee brengt! En alles met humor, war ook niet onbelangrijk is. Een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne service vertrouwde gezichten. Betrouwbare garage waar al meerdere autos i onderhoud zijn geweest

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ze staan altijd voor je klaar en niets is te gek. als er iets is, wordt er naar een oplossing gezocht.

Provincialeweg 7 A

2861EB Bergambacht

Over Smits Auto

Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.