perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig personeel, accuraat en snel. Moest remmen laten vervangen. Onderhoud dus, kon snel terecht en het is vakkundig gedaan. Erg tevreden!\r\nKreeg gelijk advies over de aanschaf van een nieuw onderdeel. Zeer klantvriendelijk, TOP!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden met de service van Smits Auto\'s te Capelle aan den IJssel. Klantvriendelijk, personeel denkt mee als er problemen zijn, snelle service. :)
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf sorry, in een boze en verdrietige bui alles afgereageerd op de garage. de onverwacht voor mij hoge rekening zorgde bij mij voor paniek. toen ik belde werd er niet opgenomen, intussen alles tot volle tevredenheid opgelost.rekeningen van garage\'s vallen altijd tegen, omdat je er zelf geen verstand van hebt en mijn financiele situatie momenteel bijzonder slecht is.hebben nu betaalregeling getroffen.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf elektrisch raam defect, vriendelijk en snel geholpen.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ben me te pletter geschrokken van de rekening, zat ineens raar geluid in, ze konden niets vinden, wel van alles geprobeerd maar na week heb ik hem opgehaald om naar de bridge te gaan, toen hoorde ik niets meer en heb hem dan ook niet meer teruggebracht.nu enorme rekening.
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk goed service een vertrouwd adres

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant vriendelijk en deskundig.Als er een acuut probleem is wordt het snel opgelost,vaak nog de zelfde dag.\r\nDuurt het wat langer is er altijd een leenauto voorradig.\r\nVoor mij een prima garage.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kwaliteit en service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant bij vestiging Waddinxveen. Mensen hebben otzettend veel kennis en nemen de tijd om eventuele problemem op te lossen. Dit wordt altijd in nauw overleg met de klant gedaan. Misschien niet altijd de voordeligste maar tot nu toe zeker de beste kwaliteit. Chapeau !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd prima geholpen en vriendelijk personeel

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, ze staan snel voor je klaar

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staan altijd voor mij klaar, denken met mij mee. Zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede garage, eerlijk en houden je op de hoogte van eventuele mankementen die tevoorschijn komen, betaalbaar en denken met je mee. Personeel erg vriendelijk en vakkundig. Ik kom er nu 4 jaar en blijft mijn vaste garage. Een van de weinige garages waar je als klant nog centraal staat.\r\nLocatie capelle a/d IJssel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige en vakbekwaam uitgevoerde werkzaamheden\r\nPlezierig contact

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al een aantal jaren met auto\'s van diverse merken met grote tevredenheid onderhoud uit laten voeren door de vriendelijke en deskundige medewerkers van Smits Auto\'s in Waddinxveen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al jaren met veel plezier bij Smits auto\'s in Krimpen aan de Lek. De service is uitmuntend en Marcel en zijn team zijn zeer vakbekwaam en efficiënt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf!\r\nZeer klantvriendelijk en goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrokken, betrouwbaar en bekwaam.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf staan altijd direkt voor je klaar.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb uitsluitend goede ervaringen met Smits auto\'s Waddinxveen , uiterst vriendelijke medewerkers, super klantvriendelijk en altijd deskundig advies

Provincialeweg 7 A

2861EB Bergambacht

Over Smits Auto

Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.