goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan altijd snel terecht. Goede service, vriendelijke mensen. Helemaal top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, klantgericht en professioneel!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf .staan altijd voor je klaar

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf onderhoud en reparaties van motorvoertuig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en zeer klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Complimenten aan Piet en zijn team. Staan altijd voor je klaar en denken graag mee in oplossingen. Meer service kan de klant niet wensen. Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel goed geholpen met het vinden van een auto. Complimenten voor de deskundigheid en de aflevering.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf korte tijd afspraak gemaakt! Snel geholpen te plek gewacht , Communicatieve uitstekend\r\nAPK + jaarbeurt 40 minuten later was ik onderweg naar werk!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima Garage waar vriendelijke vakmensen werken.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg, snelle service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne vakmensen die met je meedenken als het gaat om reparaties/onderhoud.\r\nNiet geheel onbelangrijk: gemaakte afspraken worden nageleefd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie ervaring met Smits Auto\'s. \r\nVoor onderhoud en APK een afspraak gemaakt.\r\nAlles wordt spik en span afgeleverd, binnekant schoon gemaakt, buitenkant schoongemaakt, en de auto ruikt heerlijk van binnen. Zeker een aanbeveling! \r\nOok hebben wij hier onze auto gekocht, wat t.n.t. een erg goede aankoop is geweest en waar er goed met je mee gedacht wordt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf attent , deskundig en altijd erg vriendelijk en behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb sinds sluiting van Breedveld mijn auto in onderhoud bij Smits Krimpen aan de Lek..\r\nDe deskundigheid en service van Marcel en Henk Jan zijn voor mij redenen om bij Smits Krimpen aan de Lek mijn Mercedes in onderhoud te brengen..\r\nJe wordt er goed ontvangen en ze staan klaar voor je...Deze vestiging in Krimpen aan de Lek beveel ik ieder van harte aan....

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een goede ervaring met Smits autos waddinxveen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage. Komt altijd de afspraak na. Zeer klantvriendelijk voor een prima prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede vakmensen, prima bedrijf, uitstekende service. Zeer aan te bevelen.

Provincialeweg 7 A

2861EB Bergambacht

Over Smits Auto

Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.