Zeer goede service

Heel fijn dat er direct naar mijn auto gekeken werd vanwege een door mij geconstateerd probleem. Voelt ook goed dat getoond en goed uitgelegd wordt wat gedaan wordt.

Super!

Heel vriendelijk personeel en alles super netjes geregeld omtrent de reparaties aan mijn auto

Als de auto niet start wordt je toch gelijk geholpen in goed overleg, en dan laat je gewoon weer een beurt doen alleen al om het feit hoe je als klant behandeld wordt.

snelle vakkundige en vriendelijke service

afspraak grote beurt, ben gebeld over de bijzonderheden, en later gebeld dat auto weer klaar was, gewassen en al. 13 september Krimpen aan de Lek

Zoals gewoonlijk zeer goed

Zeer vakkundig, uiterst klantvriendelijk en uitstekende service. Wat wil je nog meer.

Supersnelle en prima service

Reparaties, checks conform afspraak snel uitgevoerd en de kosten vielen mee

Vriendelijke en goeie service

Wederom uitstekende en vlotte service.

Wederom uitstekende en vlotte service.

Altijd klaar staan voor advies en/of service

Mijn echtgenote en ikzelf hebben de afgelopen 15 jaar ervaren dat ‘Smits auto’s’ altijd klaar stond om ons bij problemen bij te staan en bij vragen deskundig advies gegeven heeft. Hulde !!

Betrouwbaar, prijzen oké, goede communicatie

Betrouwbaar, prijzen oké, goede communicatie.

Goede service en nette prijs

Goede service en nette prijs. Eerlijk advies

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De mensen van dit bedrijf denken mee als er een probleem is om een oplossing te vinden.\r\nZe zijn vriendelijk en behulpzaam!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kwam voor advies over airco. Auto werd direct onder handen genomen terwijl ik niet eens een afspraak had. Dat is nog eens een gezellige en prima garage met deskundige en vriendelijke mensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niets op aan te merken! Vriendelijk personeel en goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf correct, vriendelijk, toelichting bij de factuur.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar , klant vriendelijk , staan altijd voor je klaar , goede service .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed. Werknemers vriendelijk en deskundig.\r\nDe jongens kennen de klanten. Persoonlijke service en omgang. Vertrouwd.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf beter geworden, na andere werkplaatschef

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top garage, komen afspraken goed na. Vakkundig personeel. Service is geweldig.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig en heel vriendelijk .\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. Altijd zeer klantgericht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De services en behulpzaamheid van de verschillende werknemers is zeer goed.

Provincialeweg 7 A

2861EB Bergambacht

Over Smits Auto

Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.