Uitstekende afspraken. Uitstekende adviezen. Uitstekende afwikkeling APK en reparaties. Smits Haastrecht.
N.v.t
Direct geholpen met het vervangen van mijn banden terwijl ik geen afspraak had erg fijn.
Nadat ik zelf tijd had om even langs te rijden werd mijn probleem direct verholpen. Dank weer voor de snelle service.
Onderhoud wat ik nodig vind geef ik door via een lijstje. Dit wordt altijd keurig uitgevoerd en bij bijzonderheden wordt vooraf eerst overlegd.
Sta je dan met autopech.. gelukkig binnen mum van tijd iemand ter plekke om me snel en goed weer op weg te helpen.
Nadat we hopeloos met de auto die het niet meer deed aan de kant weg stonden werden we naar de garage gebracht en binnen een dag reden we weer met de auto.
Voor mijn Mazda 3 moest een pingelsensor worden vervangen. Het was niet mogelijk om aan te geven hoeveel deze klus zou gaan kosten. Ook werd aangegeven dat het ongewis was wat de monteur allemaal zou tegenkomen. Hierdoor kreeg ik geen goed gevoel, maar na belletje werd me enigzins gerustgesteld dat 1 van de monteurs met Mazda ervaring de sensor zou vervangen. Op de dag zelf was het niet de Mazda monteur die met mijn auto ging repareren, maar een collega. Jammer, dat was niet de afspraak, ook werd er direct gebruikt gemaakt van het feit dat ik verteld had dat het een 2e auto was en of het dan erg was als de auto misschien de volgende dag pas klaar zou zijn, wellicht moestem er nog allerlei extra onderdelen worden besteld. Hoezo???Vervolgens zelf aan het werk, maar overdag toch twijfel of de auto wel in goede handen was. De auto was wel dezelfde klaar en bijna 700 euro armer voor het vervangen van een sensor. Ik weet dat dit ding op een lastige plek zit, maar had ik de auto toch niet beter door ervaren Mazda m9nteurs kunnen laten repareren?
Zeer goed geholpen door de eigenaar!
service en deskundigheid (vestiging Capelle aan den IJssel)
Vriendelijk personeel. Vooraf een prijs die achteraf ook klopt. Mochten er meer punten gerepareerd moeten worden krijg je eerst een offerte. Ik kom zeker terug
Altijd goede service, even telefonisch overleg over eventuele reparaties en vriendelijke bediening van Henk Jan. Fijn adres om de auto in onderhoud te hebben !!
Goede communicatie en service
Fijne club. Geen moeilijke verhalen, recht toe recht aan. Eerlijk.
Snel gedaan, klaar terwijl ik wacht, prima service.
Zie boven.
Goed en snel geholpen.
vakkennis vriendelijkheid en uitstekende service
Geheel vlgs. afspraak en heerlijk schoon
het kon niet beter s'morgens langs geweest met een kapotte ruitenwisser moest besteld worden en om twee uur s'middags zat hij er weer op sneller kan niet. Prima service.
Gelijk adequaat vraag oppakken, ondertussen lamp(en) vervangen en even verder kijken. Een adviesje geven gebaseerd op ervaring. En zoals vaker, vriendelijk en met aandacht. Reageren op opmerkingen door een korte toelichting. Prettige mensen
prima, als altijd
Aardig Betrouwbaar Deskundig Betaalbaar Top
Je wordt er netjes en snel geholpen. Als er wat is nemen ze contact op om het te bespreken.
Provincialeweg 7 A
2861EB Bergambacht
Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.