prima service

als er iets is met de auto word ik altijd snel en goed geholpen

O.K. vlot en nettjes

zie boven

Netjes en goed geholpen

Meedenkend in oplossingen en expertise elders opvragen indien van toepassing. Respect voor keuze die de klant maakt m.b.t reparatie.

Snel en correct geholpen

Super service!

Super service, Mijn auto in de ochtend gebracht, dit ging wel iets mis, de afspraak was online gemaakt, en daar was even niet goed naar gekeken, daarom kon de auto niet meteen gekeurd worden. Verder goede uitleg en adviezen aan de telefoon en goede reparaties.

Uitstekende service

Nooit problemen

Altijd vriendelijk Overleg bij eventuele meerdere kosten . Vlotte service Een tevreden klant

Toppie

Altijd tevreden

gewoon goed

zie steren

goed ,maar langzaam

Prima geholpen. Het viel mij alleen tegen dat ik voor APK+ grote beurt+distributieriem de auto in totaal drie dagen kwijt was.

een Fijne sfeer

Ik word altijd vriendelijk ontvangen. Er is altijd aandacht voor het probleem en het wordt altijd tot groot genoegen volledig opgelost. Kortom..... wat mij betreft ........een prima garag

goede service

Altijd een goede ervaring bij dit bedrijf

Top service

Service top. Ook al kom je onverwachts langs je word hier altijd geholpen. Dat is mijn ervariñg. Bedankt weer!!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Jaar na jaar kwaliteit en service.

Zeer goede service en vakmanschap. Een dikke pluim.

Top!

Supersnel en goed geholpen

Top als altijd

Nemen de tijd, vervangen wat nodig is en overleggen dit vooraf. Eigenlijk zoals het overal zou moeten zijn maar helaas niet is.

Klantvriendelijk

Toppers

Smorgens gebeld smiddags einde middag gelijk even langs komen...accu ergens n9g gehaald gelijk erin gezet...toppie

• Deskundigheid/Vakmanschap

Kom al jaren bij dit bedrijf. Transparant in de kosten. Duidelijk wordt er overlegd wat er aan de wagen mankeert en wat de kosten worden. Raad dit bedrijf zeker aan.

Uitstekend service

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne garage, zeer klantvriendelijk en zeer goede service.

Nette, snelle service

Erg klantvriendelijk personeel, snelle en nette service. Vervangend vervoer beschikbaar indien benodigd. Geen problemen met auto na onderhoud. Ik kom hier graag met eventuele problemen aan mijn auto, zeker een aanrader in de omgeving.

Snel, simpel en goed

Ik ging voor een kale APK. Ik verwachte geen reparaties en die waren er volgens de garage ook niet. Ik kon een fiets lenen om heen en weer naar huis te gaan tussendoor. Afspraak maken ging ook binnen een paar dagen. Aardige heren. Niets op aan te merken!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima en snel geholpen met een urgent probleem: lekke band

Goed en snel geholpen: dank.

Die Henk Jan moet altijd blijven

Zoals altijd fantastisch en deskundig geholpen. Echt 'ouderwetse' service tegen schappelijke prijs.

Provincialeweg 7 A

2861EB Bergambacht

Over Smits Auto

Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.