als er iets is met de auto word ik altijd snel en goed geholpen
zie boven
Meedenkend in oplossingen en expertise elders opvragen indien van toepassing. Respect voor keuze die de klant maakt m.b.t reparatie.
Snel en correct geholpen
Super service, Mijn auto in de ochtend gebracht, dit ging wel iets mis, de afspraak was online gemaakt, en daar was even niet goed naar gekeken, daarom kon de auto niet meteen gekeurd worden. Verder goede uitleg en adviezen aan de telefoon en goede reparaties.
Uitstekende service
Altijd vriendelijk Overleg bij eventuele meerdere kosten . Vlotte service Een tevreden klant
Altijd tevreden
zie steren
Prima geholpen. Het viel mij alleen tegen dat ik voor APK+ grote beurt+distributieriem de auto in totaal drie dagen kwijt was.
Ik word altijd vriendelijk ontvangen. Er is altijd aandacht voor het probleem en het wordt altijd tot groot genoegen volledig opgelost. Kortom..... wat mij betreft ........een prima garag
Altijd een goede ervaring bij dit bedrijf
Service top. Ook al kom je onverwachts langs je word hier altijd geholpen. Dat is mijn ervariñg. Bedankt weer!!!
Zeer goede service en vakmanschap. Een dikke pluim.
Supersnel en goed geholpen
Nemen de tijd, vervangen wat nodig is en overleggen dit vooraf. Eigenlijk zoals het overal zou moeten zijn maar helaas niet is.
Klantvriendelijk
Smorgens gebeld smiddags einde middag gelijk even langs komen...accu ergens n9g gehaald gelijk erin gezet...toppie
Kom al jaren bij dit bedrijf. Transparant in de kosten. Duidelijk wordt er overlegd wat er aan de wagen mankeert en wat de kosten worden. Raad dit bedrijf zeker aan.
Fijne garage, zeer klantvriendelijk en zeer goede service.
Erg klantvriendelijk personeel, snelle en nette service. Vervangend vervoer beschikbaar indien benodigd. Geen problemen met auto na onderhoud. Ik kom hier graag met eventuele problemen aan mijn auto, zeker een aanrader in de omgeving.
Ik ging voor een kale APK. Ik verwachte geen reparaties en die waren er volgens de garage ook niet. Ik kon een fiets lenen om heen en weer naar huis te gaan tussendoor. Afspraak maken ging ook binnen een paar dagen. Aardige heren. Niets op aan te merken!
Goed en snel geholpen: dank.
Zoals altijd fantastisch en deskundig geholpen. Echt 'ouderwetse' service tegen schappelijke prijs.
Provincialeweg 7 A
2861EB Bergambacht
Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.