“Ouderwets” goede service!

Ik kom al heel wat jaartjes in Capelle en ben altijd correct geholpen door mannen die gespecialiseerd zijn.

Prima garage

Ze doen waar ze voor staan, goed overleg met de klant van wat er moet gebeuren, met eventuele andere vervangende onderdelen die noodzakelijk zijn om weer veilig de weg op te gaan.

uitstekend!

prima service

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snel plek en reparatie was dezelfde dag klaar en zelfs wat goedkoper dan in eerste instantie werd gedacht. Enige puntje van kritiek is dat je snel over de brievenbus voor de autosleutels heen kijkt, wellicht er ook een bordje bij hangen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Perfect en snel klacht auto opgelost .

Zeer goed bereikbaar en probleem snel opgelost

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snel geholpen en heel vriendelijk behandeld.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Altijd goed, vriendelijk en gezellig

Al jaren kom ik bij Smits autobedrijf. Als klein meisje met mijn moeder mee en ook onze eerste auto kwam uiteraard bij Smits vandaan. Na alle jaren en wat auto's verder kijken zelfs onze kids al voorzichtig in Bergambacht rond.

Ik heb goede ervaringen met Smits Auto

Professionele en vriendelijke mensen.

Gewoon goed!

Ja goed goede monteur

Goeie service

Uitstekende service

Was een probleem met een kapotte landasonde en een verzadigd roetfilter. Allerlei storingen erbij... Ik kon snel terecht en de auto rijd weer als een zonnetje!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snel, goede kwaliteit en prima service.

Ook nu weer prima service, goede kwaliteit gekregen bij een jaarbeurt met APK.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettig bedrijf waar de klant als koning wordt behandeld.

Al vele jaren positieve ervaring bij Smits autobedrijf. Verlenen service en doen wat ze zeggen. Auto wordt m.i. vakkundig onderhouden.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Maarten staat altijd voor ons klaar

Elke vraag wordt serieus bekeken.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Er stond zoals afgesproken een fiets klaar om weer naar huis te gaan. Eind van de middag keurig een belletje dat ik de auto weer op kon komen halen. Top.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Meedenkend en goed werk afleverend, ondoorzichtige factuur

Ik had opgegeven dat ik een jaarbeurt met APK wilde hebben voor 199 euri (incl BTW). A) bleek bij de beurt dat er eigenlijk iets meer moest gebeuren, wat na een gesprek door mij naar achteren is geschoven, omdat ik er het geld niet voor heb. Toen is besloten dit niet te doen. B) Ik begrijp dat meer olie of koelvloeistof etc dan standaard extra betaald moet worden. c) ik kreeg echter een factuur dat ik over de 300 euro moet betalen en op de factuur zie ik nergens wat er nu wel en niet in de 199 is gevallen. d) Er zal vast wel iets in de kleine lettertjes gestaan hebben, maar ik gun mijn kennissen niet dat zij facturen krijgen die 1.5 maal zo hoog zijn als ze zouden verwachten.

uitstekend

zeer klantvriendelijk zeer betrouwbaar en nette prijs/kwaliteit verhouding.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Tot nu toe altijd prima hulp en service

Zie boven

goed en snel geholpen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Wat ze zeggen maken ze waar

Afspraak gemaakt voor apk en deur afstellen.ondanks de corona de juiste handelingen uitgevoerd en werkzaamheden netjes afgehandeld

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snelle service en juiste diagnose.

Na een telefoontje kon ik gelijk terecht in vestiging Krimpen ad Lek. Snelle service en we konden zelfs een sleepkabel ophalen aangezien onze auto niet meer reed. Er werd zelfs aangeboden om ter plaatse bij ons langs te komen. Dit was echter niet nodig aangezien we met de sleepkabel naar de vestiging konden gaan. Na enkele uren was hij gemaakt en konden we de auto weer oohalen. Topservice.

Was weer top

Stond met kapotte accu in Krimpen a.d. Lek. Monteur Henk Jan binnen recordtijd probleem opgelost.

Uitstekende garage

Een aantal jaar laat ik nu mijn auto bij Smits Auto Waddinxveen onderhouden en tot nu toe heb ik goede ervaringen ermee. Hun service en de communicatie is gewoon erg goed. Qua prijs zijn ze niet de goedkoopste maar ik kan ze wel vertrouwen. En dat vind ik een belangrijk onderdeel.

Heel goed

Provincialeweg 7 A

2861EB Bergambacht

Over Smits Auto

Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.