Vriendelijke mensen ,altijd goed gehumeurd, klantgericht, toppers
Ervaring is wederom goed!
Onze bezorg-bedrijfswagen bij Smits in onderhoud. Service zoals je het nog zelden tegenkomt. Vriendelijk en transparant.
De dag voor ik moest werken een storing via mijn display en dashboard. Gelijk naar de garage gegaan. Er zou die dag nog naar gekeken worden. Met een leen fiets naar huis. Helaas lukte het die dag niet om het te verhelpen. Toen een leen auto mee gekregen, wat overigens alleen een volle tank bij afleveren kost. Dit vind ik echt een plus punt. Het duurde even voordat de fout uiteindelijk verholpen was maar gelukkig kon ik mijn auto na 4 dagen weer in gebruik nemen. Tot nu toe alleen maar tevreden bij deze garage en over de medewerkers die hier werken.
Ik kom van Garage Larooy en sit was mijn eerste bezoek hier. Ben correct geholpen en geattendeerd op wat mogelijkheden waaronder leasen.
Afspraken goed nagekomen
Zie hierboven
snelle en goede service
Binnen korte tijd kon ik een afspraak maken voor nieuwe winterbanden. Alle wielen zijn gewisseld. Er was een leenfiets voor mij beschikbaar. Op de afgesproken was de reparatie gereed.
Vakkundig en goed overleg.
Goede service Leo denkt met je mee om de kostte laag te houden Reparaties kunnen snel ingepland worden en de prijs daarvoor is goed Ook voor de verhuur van een bus voor de wat grotere lading of verhuizing is dit een perfect adres
Heldere en duidelijke communicatie over wat er aan de hand was en hoeveel dat ging kosten qua geld en tijd. Meedenken met oplossingen.
Hoewel het vervangen van de schokdempers wat tegenviel waardoor er vertraging was ontstaan, is alles weer naar volle tevredenheid afgehandeld. De extra uren niet in rekening gebracht, en het eindbedrag kwam exact overeen met de offerte. Zeer vriendelijk, prima service. Kom al op dit adres zolang we in Waddinxveen wonen, altijd naar tevredenheid.
Zeer meedenkende monteurs
Mijn ervaring was weer zoals gewoonlijk helemaal top
Niet tevreden en verder geen commentaar
Ben vriendelijk en goed geholpen
Een bedrijf waar je prettig wordt geholpen en waar men nog tijd maakt voor uitvoerige uitleg over de werkzaamheden.
Goede prijs, vriendelijk personeel en goede service.
Goeie ervaring met de thuishaven en filiaal, technisch oké en je krijgt ook waardevolle ondersteuning.
Online een afspraak en snel bevestigd gekregen. Auto werd opgehaald en gebracht , had voor een jaar beurt gekozen voor een prima prijs. En de monteur had ook nog een advies voor het vervangen van een onderdeel, top garage zij gaan mij vaker zien.
Onze auto wilde niet starten en gaf allemaal foutmeldingen. Ze kwamen keurig de auto halen. En gingen uitgebreid op onderzoek uit. Waarbij onder andere de accu werd getest. We wisten dat we nieuwe voorbanden nodig hadden en dat de grote beurt nog uitgevoerd moest worden. Gevraagd of dit gelijktijdig kon. Dit was geen probleem en we konden de volgende dag de auto 's avond weer halen.
Prima garage, alleen erg duur!
Auto kreeg een grote beurt met A.P.K. en zijn eerst netjes gebeld hoe of wat er ging of kon gaan gebeuren en dat vinden we gewoon GOED!
Ga al jaren naar Smits Haastrecht. Prima garage en goede service.
Provincialeweg 7 A
2861EB Bergambacht
Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.