Zoals altijd fijn en goed geholpen

Goede ontvangst en prima geholpen. Goed uitgelegd wat de werkzaamheden inhielden.

deskundig en snel

Mijn tweede autootje moest voor een APK. Het oude beestje is vakkundig en zonder overbodigheden onder handen genomen en kan er weer een jaartje tegenaan.

Prima auto gekeurd nette communicatie nette tarieven.

Prima auto gekeurd nette communicatie nette tarieven.

Heel mooi zoals de auto is gerepareerd.

Netjes gemaakt.

Vakkundig en behulpzaam

Goede service en altijd bereid om mee te denken met de klant. Zelfs in drukke periodes proberen ze ruimte te vinden. Vriendelijk en eerlijke communicatie, en daarnaast deskundig en professioneel.

Super!!!top geregeld

alles werd snel en goed afgehandeld…

Altijd vakkundig geholpen

Voor een grote beurt geweest. Je wordt altijd vakkundig geholpen en je wordt geïnformeerd over de kosten en wat er vervangen wordt.

Niet gericht op omzet maar op het belang van de klant

Perfecte service met vooraf een passende schatting van de kosten. En op tijd klaar. Dank HenkJan

Super fijne garage, goed geholpen en het personeel communiceert goed!

Na controle is er het een en ander aangetroffen. Personeel heeft netjes overlegd wat er gedaan mocht worden. Ook geven ze goed advies en denken ze mee. Ik raad de garage zeker aan!

Snel, duidelijk en goed overleg

Positief

Prettig bedrijf wij komen er al vele jaren. Goede service en klant vriendelijk

Snel vriendelijk. Perfect

Perfect!!

Ik heb heel tevreden over Smits Auto en heb veel vertrouwen in deze autogarage!!

Professional and fast

Great guys there!

• Would you recommend us? Yes

Duidelijk met jullie afspraken!

Voor de 1e keer mijn auto door jullie laten onderhouden en APK keuring. Ik was altijd merk bewust, maar weet nu wel beter. Tot de volgende keer!

Betrouwbaar

Klantgericht en goede se4vice

Helemaal top

Netjes geholpen, alles in overleg en volgens afspraak. Auto weer keurignetjes terug gekregen na flinke reparatie.

Ik ben zeer te vreden over het werk van de garage Smit.

Fijne snelle services!

We zijn snel en fijn geholpen.

Uitstekende service

Zeer prettig bedrijf, klantvriendelijk, servicegericht en transparant

Fijn geholpen

Zonder afspraak binnengelopen en vlot geholpen met wat kleine onderboudsdingetjes

Uitstekende service in Krimpen aan de Lek!

We komen hier graag voor onze camper en luxeauto. In beide gevallen top service en altijd super vriendelijk geholpen door Henk Jan Bos.

Super service

Snelle en duidelijke afhandeling. Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel

Prettig in de communicatie, denken mee en geven vooraf aan wat aan de auto gedaan moet worden incl. kostenplaatje voor akkoord

weer top geregeld door de mannen

je wordt hier altijd super geholpen! ze staan zelfs nog tot 8 uur s'avonds door te werken om je wagen af te krijgen!

Provincialeweg 7 A

2861EB Bergambacht

Over Smits Auto

Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.