Laden reviews...
203 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten noemen consequent vriendelijk en vakkundig personeel, heldere uitleg van het werk en eerlijke prijzen. De reviews tonen betrouwbare service en duidelijke communicatie. Over het geheel genomen ervaren klanten een positieve beleving en vertrouwen in de garage.
Meedenkend, eerlijk en deskundig. Ik voel volle vertrouw in deze jongens.
23 June 2026
Snel en duidelijk
10 June 2026
Gert
Krimpen aan de Lek
Als nieuwe klant ben ik erg tevreden over de service. Er werd eerst aangegeven dat de auto waarschijnlijk pas na ongeveer een week klaar zou zijn, maar uiteindelijk was alles al de volgende werkdag geregeld. Ik kon mijn auto veel eerder ophalen dan verwacht in Haastrecht. Vriendelijke service, duidelijke communicatie en snel geholpen. Zeker een aanrader!
9 June 2026
Daniel Marchal
Top garage!
8 June 2026
Liesbeth Trommelen
CAPELLE AD IJSSEL
Lekke band, en kon dezelfde dag nog terecht. Goede service en heldere rekening.
6 June 2026
Stephan
Vlist
Ik werd weer vriendelijk geholpen' Alles werd duidelijk uitgelegt over de auto De auto werd gewassen afgeleverd. Toppers.
4 June 2026
albert codee
schoonhoven
Al jaren klant bij Smits Auto. Ze luisteren naar je wensen en bespreken de evt kosten. Daarnaast een prima service.
3 June 2026
Betty
Gouda
-Goede communicatie naar de klant toe over de uitgevoerde werkzaamheden. -Goede prijs/kwaliteit verhouding -Komen afspraken na -klantvriendelijk
3 June 2026
Ricardo
xxx
31 May 2026
Bert
Waddinxveen
Fijne garage. Bij bijzonderheden wordt er telefonisch overlegd en eventuele extra kosten worden besproken. Redelijke prijzen.
27 May 2026
Sander
Haastrecht
Snel en direct geholpen met een lekke band
23 May 2026
Lenard
Krimpen aan de lek
Nette garage , prettig contact bij aanmelden en afronden. Bevestiging per mail is heel fijn . Alles volgens plan uitgevoerd. Tevreden klant!
22 May 2026
Jaap
Krimpen aan de Lek
Ze hadden goede kennis van mijn model Alfa Romeo en dat gaf vertrouwen. Goede uitleg over wat er tijdens het onderhoud zou worden gedaan en vervangen. De rekening was alleszins redelijk.
20 May 2026
Gerco
Zie vorige vraag.
18 May 2026
Gerard
Krimpen a/d Lek
prima geholpen door Henk Jan, maakt altijd tijd voor je.
15 May 2026
Inge Vis-Kasbergen
Krimpen aan de Lek
Wanneer mijn auto reparatie of een onderhoudsbeurt nodig heeft is het eenvoudig om een afspraak te maken, je wordt netjes gebeld wanneer ze een reparatie gaan uitvoeren, ze zijn duidelijk over hoe lang het gaat duren en hoeveel het gaat kosten, ze geven eerlijk advies en goede service! Een betrouwbare garage die ik je kan aanbevelen!
14 May 2026
Hannah
9 May 2026
Frans
Bergambacht
Prettige communicatie, en heldere uitleg van de werkzaamheden
9 May 2026
Jos
Waddinxveen
Ik ben al zo’n 15 jaar klant. Begon met de koop van een auto. Daarna onderhoud. Later een lease auto. Ook weer onderhoud. Nu andere auto - en die ook weer in onderhoud. De monteurs verstaan hun vak en met Bram kan ik het heel goed vinden. Dus ik blijf klant !
8 May 2026
George
Schoonhoven
Apk en beurt goed uitgevoerd
6 May 2026
Henriëtte
Vlist
Al vele jaren tevreden klant. Afspraken kloppen altijd. De laatste APK keuring goed geadviseerd over de airco pomp en meteen uitgevoerd. Top.
5 May 2026
jaap van osnabrugge
Bergambacht
Erg vriendelijke mensen die goed met je meedenken. Binnen een week tijd aardig wat problemen gehad maar ze zetten klanttevredenheid voorop!
4 May 2026
Melissa
Waddinxveen
Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.
Provincialeweg 7 A
2861EB Bergambacht