Laden reviews...
213 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten noemen consequent vriendelijk en vakkundig personeel, heldere uitleg van het werk en eerlijke prijzen. De reviews tonen betrouwbare service en duidelijke communicatie. Over het geheel genomen ervaren klanten een positieve beleving en vertrouwen in de garage.
Duidelijke afspraken gemaakt en precies uitgevoerd wat nodig was.
11 July 2026
Andre
Lekkerkerk
Ik werd op een zeer prettige manier geholpen. Er is aandacht voor de klant. Ook is er veel kennis in huis. Top bedrijf
Karel Baaijens
Waddinxveen
Ik kon snel terecht en ben goed geholpen, de airco werkt weer. Afgesproken om over 2 maanden nog eens te controleren of het nog goed werkt. Prima service.
Peter de Graaff
Waddinxveen
Er werd met zorg met mijn auto om gegaan. Erg prettige ervaring hier in Krimpen aan de Lek. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Top !
Olaf
Capelle aan den IJssel
Prima. Voor de tweede keer naar deze garage. Twee keer een vervelend probleem opgelost. Netjes geholpen.
9 July 2026
Gece
Prima !!!!
9 July 2026
HENK Korevaar
Schoonhoven
Ik werd goed geïnformeerd over de kosten en werkzaamheden.
Joke
Capelle aan den IJssel
Vriendelijk geholpen en APK goed uitgevoerd. Tussendoor nog overleg geweest of iets wel of niet uitgevoerd mocht worden.
Hester
Gouda
Topservice! Altijd eerlijk, duidelijk en transparant. Er wordt echt met je meegedacht en nooit geprobeerd om onnodige reparaties aan te smeren. Juist als een auto de reparatie niet meer waard is, wordt dat eerlijk gezegd. Dat geeft veel vertrouwen. Fijne communicatie, vakmanschap en een garage waar de klant echt voorop staat. Absoluut een aanrader!
Patricia
Waddinxveen
Kwam voor de apk, toen bleek er meer aan de hand. Daarbij werdt er duidelijk en snel gecommuniceerd. Kon de auto snel weer ophalen ondanks de nodige extra ingrepen. Zeer tevreden over deze garage!
Mattias
Gouda
Ik kom al jaren bij deze garage men helpt mij altijd. Prima als ik iets niet weet dan is iedereen altijd zeer behulpzaam. Zolang de mensen er zijn in Zoetermeer blijf ik daar voor onderhoud en steun. Dus personeel bedankt.
5 July 2026
Helene
Zoeyermeer
Ze hebben mij snel kunnen helpen. Daarnaast communiceren ze duidelijk over de kosten en denken ze graag met je mee.
5 July 2026
Jessica
Bergambacht
Langs gekomen met spoed voor 2 kapotte banden. Goed en snel geholpen. Zelfde dag banden besteld en gemonteerd!!
2 July 2026
E
Bergambacht
Motor storingslampje ging branden. Bij Smits geweest maar ze hadden het heel erg druk. Ze beloofde wel om uit te lezen. Maar repareren konden ze niet beloven vanwege drukte. Na het uitlezen had mijn auto 4 slechte bougies en een kapotte bobine. Ze hebben het toch gerepareerd omdat verder rijden niet verstandig was. Een top ervaring dus. Nogmaals dank voor de goede service. M.van Rees
1 July 2026
Marcel
Rotterdam
Geen bombarie gewoon een goed en helder verhaal .
1 July 2026
Ton
Rotterdam
Vriendelijk, goede service en advies.
29 June 2026
Ria
Krimpen ad Lek
service beurt uitgevoerd. snel en auto thuis afgeleverd
24 June 2026
ger van geenen
capelle a-d ijsel
Prettig, fijne communicatie, goed meegedacht!
24 June 2026
Sofia
Bergambacht
Meedenkend, eerlijk en deskundig. Ik voel volle vertrouw in deze jongens.
23 June 2026
Snel en duidelijk
10 June 2026
Gert
Krimpen aan de Lek
Als nieuwe klant ben ik erg tevreden over de service. Er werd eerst aangegeven dat de auto waarschijnlijk pas na ongeveer een week klaar zou zijn, maar uiteindelijk was alles al de volgende werkdag geregeld. Ik kon mijn auto veel eerder ophalen dan verwacht in Haastrecht. Vriendelijke service, duidelijke communicatie en snel geholpen. Zeker een aanrader!
9 June 2026
Daniel Marchal
Top garage!
8 June 2026
Liesbeth Trommelen
CAPELLE AD IJSSEL
Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.
Provincialeweg 7 A
2861EB Bergambacht