Wij zijn nu twee jaar klant en hebben twee auto\'s in onderhoud . Onze ervaringen zijn bijzonder goed! Hier is een klant nog klant die zeer klantvriendelijk behandeld wordt. De service is eveneens uitstekend. Een goed team waar je auto in goede handen is. Ga vooral zo door!
goede service
IK GOEIE ERVARING MET DIT BEDRIJF
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn alleen maar zeer positief.
Auto gekocht en mijn auto ingeruild. Zeer prettige ontvangst prima onderhandelingen met een verkoper ,Schaafsma die meedacht en steeds naar oplossingen zocht voor de klant. We waren er dan ook snel uit.Een en al tevredenheid, raad een ieder aan ,die een mooie,goede 2e hands auto wil kopen toch allereerst naar dit autocentrum te gaan.
Ik ben uiterst tevreden met de aankoop van mijn auto. Het personeel is deskundig en klantvriendelijk.
Eerste indruk: Hoge klantvriendelijkheid. Als nieuwe klant nog onvoldoende ervaring met het bedrijf om al een uitgebreidere beoordeling te geven.
Sinds ik bij dit bedrijf klant ben geworden heb ik weer vertrouwen gekregen in de branche en rij daar dan ook met plezier een stuk voor om!
Goede ervaringen en erg vriendelijk
Voor het eerst hier een auto gekocht en dat is ons prima bevallen. Nette zaak waar je op een leuke en gemoedelijke wijze wordt ontvangen. De eigenaar en de verkoper zijn bijzonder vriendelijk maar ook de monteurs in de garage zijn erg vriendelijk en bekwaam.
onze ervaring bij uw bedrijf bij aankoop van een auto is prima. aflevering van de auto is perfect. al wel melding gemaakt dat de voorbanden waarschijdelijk een pla stukje in zit maar moet eerst enkele weken rijden en dan weer contact opnemen
Goede ervaring
Uitermate netjes en zeer correcte afhandeling bij aankoop en service van auto. sympathiek, eerlijk en betrouwbare medewerkers
Goed. Hulpvaardig. Makkelijk met betalen. Klantvriendelijk.
Buinerstraat 1 A
9531 TH Borger